pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Εργασιακό Σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας: "Ζούμε το θέατρο του παραλόγου"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Κατόπιν παρεμβάσεων της διοίκησης με εντολές, εκφοβισμούς , ακόμη και απειλές , επιβάλλουν στους εργαζόμενους να ανταποκρίνονται σε μη επείγοντα περιστατικά

και μάλιστα εκτός ωραρίου. Τα τελευταία γεγονότα είναι αδιάψευστοι μάρτυρες όλων όσων συμβαίνουν στο παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας.

Με βάση τις μαρτυρίες συναδέλφων ζούμε το θέατρο του παραλόγου, διεύθυνση και διοίκηση έχουν αλλοιώσει ή μάλλον έχουν μεταλλάξει τον ρόλο και τον σκοπό του Ε.Κ.Α.Β.!  Που ακούστηκε διοικητής νοσοκομείου να παίρνει τηλέφωνο και να απειλεί για εξιτήριο! Που ακούστηκε προϊσταμένη κλινικής από νοσοκομείο να απαιτεί να αδειάσουμε την κλινική  (με μία φωτοτυπία χωρίς σφραγίδες νοσοκομείου χωρίς αριθμούς πρωτόκολλο) , τηλεφωνικά να παίρνουν συνεχώς  για να εκτελέσουμε εξιτήρια . Τελικά ποιος κάνει ¨κουμάντο¨ ;

Ο ρόλος του Ε.Κ.Α.Β. είναι το επείγον!  Για τις  λοιπές δευτερογενείς διακομιδές το Ε.Κ.Α.Β. έχει επικουρικό ρολό που σημάνει ΑΝ και ΌΤΑΝ μπορεί!  Είναι υποχρέωση των νοσοκομείων να τις καλύψουν!  Υπάρχουν  νόμοι , όποιος παρεμβαίνει για εξυπηρετήσεις (μιλάμε πάντα για εξιτήρια και επανεξετάσεις) είναι απέναντι στον πραγματικό ρόλο μας που είναι η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ! Εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια φωνάζουμε! Το ¨σχοινί¨ δεν το τεντώσαμε εμείς οι εργαζόμενοι. Απαιτούμε  εδώ και τώρα προσλήψεις διασωστών ώστε να στελεχωθούν και τα υπόλοιπα ασθενοφόρου.

Το 2019 θα έχουμε συνολικά 37 καινούρια ασθενοφόρα εκ των οποίων θα είναι στην κίνηση τα 7 , αυτό ως απάντηση σε μερικά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που απαιτούν εξυπηρετήσεις. Δεν ήμαστε εμείς αυτοί που ταλαιπωρούν τους πολίτες, εδώ και χρόνια βάζουμε πλάτη αλλά ΔΕΝ επαρκεί το έμψυχο δυναμικό! Επιτέλους φτάνει πια!

Εάν ως το τέλος του μήνα δεν έχουμε   οποιαδήποτε ενημέρωση, από την 3η Υ.ΠΕ. , διοικητές νοσοκομείων και Κ.Υ. , εμείς θα πράξουμε τα νόμιμα!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ                                                    ΧΡΗΣΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από τον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)


Ολοένα και περισσότερο παρατηρούμε την μετακίνηση των…

Νίκος Κατακαλίδης - Προπονητής Εορδαϊκού: «Το θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο, είναι ένας σημαντικός τίτλος για εμάς» (video)
«Εργατικά ατυχήματα(;) και δυστυχήματα(;)»