pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΣΟΧ Φλώρινας: Αποτελέσματα προκριματικών αγώνων Παμπαίδων - Παγκορασίδων Αλπικού Σκι Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας Πισοδερίου (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο ΣΟΧ Φλώρινας, πραγματοποίησε στις 10 και 11 Φεβρουαρίου τον 1ο Περιφερειακό Αγώνα Βόρειας Περιφέρειας Παμπαίδων Παγκορασίδων (γεννηθέντων 2006 – 2007).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου και συμμετείχαν 60 αθλητές από 10 σωματεία της Βορείου Ελλάδας.

Το Σάββατο οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες με παρατεταμένη, έντονη χιονόπτωση, σε βαθμό που να μην μπορεί να επιτευχθεί η άρτια διαμόρφωση του στίβου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη μικρή ηλικία των αθλητών και με κριτήριο την ασφάλεια των παιδιών, οδήγησε μετά από τρείς αναβολές, στην απόφαση της ακύρωσης του αγωνίσματος της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης. Την Κυριακή 11/2 διοργανώθηκε το αγώνισμα compi. Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες με περιορισμένη ορατότητα και μικρή χιονόπτωση. Παρά τις κάποιες καθυστερήσεις διεξήχθη ένας πολύ καλός αγώνας που θα μείνει αξέχαστος στους αθλητές που συμμετείχαν.

Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ήταν η πολυπληθέστερη της διοργάνωσης με δεκαοχτώ (18) αθλητές και αθλήτριες και πέτυχε ικανοποιητικά αποτελέσματα και πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα. Με αργυρό και χάλκινο και συνολικά τρείς θέσεις στην πρώτη δεκάδα στα αγόρια και άλλες δυο στα κορίτσια η ομάδα έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες για διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.  

Στον αγώνα συμμετείχαν οι αθλήτριες Βελλίδου Φρειδερίκη (4), Ζάρου Μελίνα (19), Πετρίδου Δέσποινα (13), Πραπαβέση Δέσποινα(18), Σιάμκουρη Ευριδίκη (10) και οι αθλητές Αποστολίδης Άγγελος (23), Γρηγοριάδης Στέφανος (25), Δούμτσης Άγγελος (9), Καραβασίλογλου Αντώνιος (34), Καράντζας Νικόλαος (24), Κοϊδης Αθανάσιος (30), Μούλελης Βασίλειος (2), Μιμιλίδης Δημήτριος (27), Πολατίδης Ευάγγελος (20), Τόττης Δημήτριος (13), Τσουρλίνης Ιωάννης (32), Φιλλίπου Γεώργιος (3). (Σε παρένθεση η κατάταξη του κάθε αθλητή στο αγώνισμα compi).

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές, τους γονείς τους και τους προπονητές τους Δαδακαρίδου Δήμητρα και Δημητριάδη Φραγκίσκο θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του συλλόγου που στήριξαν τον αγώνα με κάθε τρόπο, την εταιρία Αναψυκτικών Φλώρινας Δινάκης, και τον διαχειριστή και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου – Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης για την αμέριστη υποστήριξη της διοργάνωσης. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου για την συνεδρίαση των αρχηγών των αποστολών.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Καράντζας Λάζαρος

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.