pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Με άφθονα νηστίσιμα εδέσματα μουσική χορό και πέταγμα χαρταετού γιορτάστηκε η Καθαρά Δευτέρα των παιδιών και της αλληλεγγύης στο «πάρκο έκτακτων αναγκών» της Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πλούσια νηστίσιμα εδέσματα, άφθονο κρασί, χορό, μουσική και το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού περιελάμβανε η  μεγάλη εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας που πραγματοποιήθηκε   στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών  της Πτολεμαϊδας  με πρωτοβουλία των τοπικών Συλλόγων, υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας .  

Πρόκειται για ένα θεσμό που υιοθέτησαν και στηρίζουν ο Δήμος Εορδαίας και κοινωνικοί, εκπαιδευτικοί  και πολιτιστικοί φορείς της περιοχής  όπως : οι Σύλλογοι Καρκινοπαθών , Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας , Αλληλεγγύης ,Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης , ΕΛΜΕ  Εορδαίας ,Διαβητικών, Τροβαδούρων , Ιεροψαλτών,  Μικρασιατών ,Ποντίων Πτολεμαϊδας , Σουρμενιτών , Ιππικός , ΣΦΕΤΕ, Γονέων ΑΜΕΑ, ΜΟΠ, Λέσχη Αυτοκινητιστών, Τριτέκνων , Πολυτέκνων, Κυνηγετικός, Σκοπευτικός, Συνταξιούχων ΔΕΗ, ΑΜΕΑ Δυτ. Μακεδονίας, Καϊλαρίστας , Ο Σωτήρας, Γονέων 11ου Δημοτικού , Ο Καλός Σαμαρείτης  , Πελίτης, Απεξάρτησης , Αιμοδοτών , Νεφροπαθών ,Ορειβατική Λέσχη  Εορδαίας, Σκακιστικοί Πτολεμαϊδας, Διασωστική, Φιλοζωϊκός , Βετεράνοι και Α΄και Β΄ΚΑΠΗ Πτολεμαϊδας.  

Η μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων Δημοτών   στη φετινή εκδήλωση , που ξεκίνησε με τις ευλογίες της Εκκλησίας από τον Πατέρα Αθανάσιο Καμπούρη ,ξεπέρασε τις προσδοκίες  όλων όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος των διοργανωτών Μάριος Παχτσαλίδης   , ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο, τους εθελοντές και όσους στηρίζουν το θεσμό. 

Μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη   ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πολυχρονίδης ευχήθηκε καλή Σαρακοστή ευχαριστώντας τους συνδιοργανωτές για την άψογη  συνεργασία τους και τους πολίτες για την αθρόα  ανταπόκρισή τους .

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας