pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σύλλογος Ορειβασίας - Χιονοδρομίας Φλώρινας: Ένα άργυρο και δυο χάλκινα μετάλλια για τον ΣΟΧ Φλώρινας στους Πανελλήνιους αγώνες δρόμων αντοχής

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με ένα αργυρό, και δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3

και την Κυριακή 4 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Πολίτσες Μετσόβου. Οι αγώνες είχαν Διεθνή χαρακτήρα, δυστυχώς όμως με λίγες συμμετοχές από το εξωτερικό. Πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα, το Σάββατο διεξήχθησαν οι ατομικοί και ομαδικοί αγώνες ταχύτητας (Sprint) και την Κυριακή οι αγώνες απόστασης ατομικής χρονομέτρησης.

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με έξι αθλητές που πέτυχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα στον αγώνα συμμετείχαν οι : Κυρατσούς Ελευθέριος (6 – 5) και Μούλελη Κατερίνα (4 – DNS) στην κατηγορία των ανδρών - γυναικών, Τσούλη Γεώργιο (3 – 5), Νικόλαο Κουσουρέτα (5 – 7) και Στανίδου Ελευθερία (4 – 3) στην κατηγορία εφήβων - νεανίδων και Μπέλη Μαρία (2) στην κατηγορία των Παγκορασίδων. (Σε παρένθεση τα αποτελέσματα σε απόσταση και σπριντ αντίστοιχα). Πολύ καλά ήταν και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων του Συλλόγου στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας ταχύτητας, όπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση τόσο στους άνδρες (Τσούλης - Κυρατσούς) όσο και στις Γυναίκες (Στανίδου - Μπέλη).

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές τους Παπακοσμά Βηθλεέμ και Τσούλη Στέλιο για τα πολύ καλά αποτελέσματα.. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr.

Λάζαρος Χ. Καράντζας

Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

 

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου


Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που εορτάζεται στις 29 Απριλ…

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: "Ζητούμενο η νίκη σε ένα παιχνίδι τελικός"


Την ήδη υποβιβασμένη Καστοριά θα υποδεχθεί αύριο Τετά…

Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο