pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Α. Σ. Αρωματικών & Φαρμακευτικών φυτών Βοΐου Κοζάνης: Γνωστές εταιρίες πλησιάζουν για συνεργασία το Συνεταιρισμό Αρωματικών Φυτών Βοΐου.

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Επιτείνεται ο «γλυκός πονοκέφαλος» στους ανθρώπους του Συν/σμού Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Βοΐου σχετικά με τη διάθεση των προϊόντων που παράγουν.

Στην έναρξη της φετινής συγκομιδής ρόδων νέες εταιρίες εξεδήλωσαν ζωηρά ενδιαφέρον για συνεργασία και την απορρόφηση σημαντικών ποσοτήτων αιθέριων ελαίων.

Οι αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας σε συνδυασμό με τη φήμη του Συνεταιρισμού και των προϊόντων του τόσο στην ελληνική αγορά, κυρίως δε στο εξωτερικό, αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για το συνεταιρισμό μας τόνισε ο πρόεδρος του Συν/σμού Δημοσθένης Τυρεκίδης.

Τα βιολογικά αιθέρια έλαια και γενικότερα η βιολογική παραγωγή, απαιτούν μεγαλύτερη υπευθυνότητα και απόλυτη εντιμότητα από τους παραγωγούς ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στις αγορές του εξωτερικού επισημαίνει με έμφαση ο κ. Τυρεκίδης.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας υπογραμμίζει, είναι η πολύ μεγάλη ζήτηση των προϊόντων μας σε σχέση με την παραγωγή που έχουμε, κυρίως σε τριαντάφυλλο, αλλά αυτό είναι προτιμότερο από το να μη σε αναζητούν οι καταναλωτές.

Ο Συνεταιρισμός αποφεύγει και φέτος να συμμετάσχει σε εκθέσεις κλαδικές στο εξωτερικό εξαιτίας της έλλειψης ποσοτήτων για προώθηση, οι άνθρωποί του ωστόσο εκτιμούν ότι σε δύο χρόνια από σήμερα θα υπάρχουν οι κρίσιμες ποσότητες προϊόντων που θα δικαιολογούν την παρουσία του σε εκθέσεις σε επιλεγμένες χώρες.

Βέβαια η ζήτηση κυρίως στα αιθέρια έλαια και τις αποξηραμένες δρόγες όπως αποτυπώνεται μέχρι σήμερα με τους ρυθμούς ένταξης νέων καλλιεργειών στην παραγωγή καλύπτει τις αναμενόμενες αποδόσεις της επόμενης 6-ετίας και είναι η πιο δύσκολη εξίσωση που καλούνται να επιλύσουν οι τεχνικοί σύμβουλοι, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνεταιρισμού.

                                                                              Από το  Γρ. Τύπου

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου


Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που εορτάζεται στις 29 Απριλ…

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Super Market