pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

"Δελφίνια" Πτολεμαΐδας: Το εισιτήριο για την Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα εξασφάλισε ο Πτολεμαϊδιώτης Κολυμβητής Δημήτρης Μούτσος (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Πτολεμαϊδιώτης κολυμβητής Μούτσος Δημήτρης προκρίθηκε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

Ο κολυμβητής που προπονείται στα Δελφίνια Πτολεμαϊδας αγωνίστηκε για το 2ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας και κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα 200μ. Μικτή Ατομική με χρόνο 2.08.39 , στους Πανελλήνιους Αγώνες Λυκείων Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Με την νίκη του αυτή πήρε παράλληλα το εισιτήριο πρόκρισης στην Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα ,που θα διεξαχθεί στην πόλη Μαρακές του Μαρόκου από 2- 9 Μαΐου 2018.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον αθλητή και τον προπονητή του Καραγιάννη Δημήτριο ,καθώς και τον γυμναστή του Σπανόπουλο Παναγιώτη για την επίτευξη ενός τόσου υψηλού στόχου και ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Πολλά «μπράβο» λοιπόν στο Δημήτρη, που ανέδειξε το σχολείο του, την πόλη του , τα Δελφίνια και καλή του επιτυχία στο Μαρόκο.

Στους ίδιους αγώνες ο αθλητής Ανδρεόπουλος Θοδωρής ( 2ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας) κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα 100μ. Πεταλούδα με χρόνο 56.60.

 

Οι έφοροι

ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗΣ Α.

ΚΟΥΛΟΥΒΈΤΣΙΟΥ Μ.

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο καιρός Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 - kozani.tv