pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ: Καταδικάζουμε την διοικητική αυθαιρεσία και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το φρόνημα των εργαζομένων δεν πρόκειται να καμφθεί

Με αφορμή το επεισόδιο που δημιουργήθηκε απέναντι στον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο, με την απαγόρευση εισόδου του στα γραφεία της Επιχείρησης,  η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ επι-σημαίνει τα  ακόλουθα:

- Εκφράζουμε την στήριξη και την αλληλεγγύη μας, στον πρώην Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και εκπρόσω-πό μας στο Δ.Σ. της ΔΕΗ συνάδελφο Ν. Φωτόπουλο και σε όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη που δίνουν κα-θημερινά την μάχη τους σε κάθε άκρη της Χώρας, ενάντια στο ξεπούλημα της Επιχείρησης και αντιμετωπί-ζονται με προκλητικές ενέργειες από τους  
υπηρεσιακούς παράγοντες της Διοίκησης Παναγιωτάκη.

-  Θεωρούμε αδιανόητο και απαράδεκτο, κορυφαία διευθυντικά στελέχη και "συνάδελφοι συνδικαλιστές", να μην μπορούν να διαχωρίσουν  τις υπηρεσιακές από τις συνδικαλιστικές τους υποχρεώσεις. Παράλληλα, θεωρούμε ότι έχει γίνει σοβαρότατη προσβολή αυτονόητων δικαιωμάτων του κάθε εκλεγμένου θεσμικού οργάνου, αλλά και εργαζόμενου της Επιχείρησης.

Πιστεύουμε πως τέτοιες  πρακτικές και  πρωτοβουλίες, μίας ανεκδιήγητης διοίκησης που πρωταγωνίστησε στο ξεπούλημα των Μονάδων και των Ορυχείων σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα και υπάλληλοι που έχουν επενδύσει την καριέρα τους "στην πρακτική των προθύμων" και  εμφανίζονται  "ως βασιλικότεροι του Βα-σιλέως",  λειτουργούν μόνο προς δικό τους όφελος και υπονομεύουν τις συνθήκες ενότητας των εργαζομένων. Θεωρούμε  πως η Διοίκηση Παναγιωτάκη έχει την ευθύνη των πράξεων της και  οφείλει άμεσα να  αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να δοθούν πειστικές απαντήσεις από τους υπεύθυνους του επεισοδίου για να μην συμβούν παρόμοια γεγονότα.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,  οι πρόσφατες εξελίξεις θέτουν όλους μας μπροστά από τις ιστορικές τους ευθύνες, έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα την εξέλιξη του οποίου κανείς δεν μπορεί ούτε να προβλέψει ούτε να εγγυηθεί. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να αποφεύγουμε  τις κρίσεις που μας αποπροσανατολίζουν από το πραγματικό αντικείμενο του αγώνα.

Δεν έχουμε περιθώρια παρά μόνο να αγωνιστούμε ενάντια στην πολιτική ξεπουλήματος της ΔΕΗ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με συμπαραστάτη σε αυτό το εθνικό και ενεργειακό έγκλημα την διοίκηση Παναγιωτάκη.

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Super Market
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024