pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πιλοτική εφαρμογή φωτιστικών LED στον Α/Κ ΑΕΒΑΛ από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τη σύμβαση του έργου: «Πιλοτική εφαρμογή φωτιστικών LED 2017 στον Α/Κ ΑΕΒΑΛ», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Στόχος της συγκεκριμένης πιλοτικής εφαρμογής είναι να γίνει καταγραφή της ενεργειακής συμπεριφοράς των φωτιστικών LED, έτσι ώστε να αξιολογηθεί η τεχνολογία στις συνθήκες της Δυτικής Μακεδονίας και να διερευνηθεί η προοπτική περαιτέρω ενσωμάτωσής της.

Θα αφορά την νότια είσοδο Πτολεμαΐδος (κόμβος ΑΕΒΑΛ), με την πλήρη αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών με φωτιστικά τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED), χωρίς να γίνει άλλη επέμβαση στην υποδομή και στους ιστούς οδοφωτισμού.

Έτσι με τη διαδικασία αυτή, γίνεται αλλαγή τεχνολογίας της φωτεινής πηγής και αντί φωτιστικών ατμών Νατρίου Υψηλής Πίεσης θα εγκατασταθούν φωτιστικά τεχνολογίας LED, με αντίστοιχη μείωση του κόστους λειτουργίας, λόγω σημαντικά χαμηλότερης κατανάλωσης και περιορισμού τόσο της αναγκαίας δαπάνης συντήρησης, όσο και των χρονικών διαστημάτων μη λειτουργίας των φωτιστικών λόγω βλαβών.

Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 110.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 041).

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.Α.Ε. σχεδιά…