pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός σε δασική περιοχή της Καστοριάς για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης βάρους πάνω από 129 κιλά

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν σε δασική περιοχή σε χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών «καβάτζα»

Συνελήφθη χθες (02-08-2018) το πρωί σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 27χρονος αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε δασική περιοχή της Καστοριάς ο 27χρονος, ο οποίος επιτηρούσε το χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών «καβάτζα».

 

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ εντός του χώρου απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών «καβάτζα» βρέθηκαν έξι (6) ταξιδιωτικοί σάκοι και ένα (1) τσουβάλι που περιείχαν είκοσι εννέα (29) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εκατόν είκοσι εννέα κιλών και εννιακοσίων εβδομήντα γραμμαρίων (129,970 Κg).

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 129 κιλά και 970 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 1 κινητό τηλέφωνο και
  • 1 κάρτα SIM.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα ο 27χρονος αλλοδαπός εισήλθε παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Επισυνάπτονται τρεις (3) φωτογραφίες.

 

 

2018

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

 

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί


Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: