pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Εξαιρετική η παρουσία του ΣΟΧ Φλώρινας στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ατομικού Χρονομέτρου Βορείου Ελλάδος (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας (Σ.Ο.Χ Φλώρινας) συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος – Ατομικό Χρονόμετρο

που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Βορείου Ελλάδος στην περιοχή Μυρωδάτου Ξάνθης στην Ξάνθη.

Οι αθλητές των mini μικρών Γιάννης Μούτσιος και Κατερίνα Σβάρνα “κυνήγησαν” τον χρόνο σε μια ασφάλτινη διαδρομή μήκους 3km, καταλαμβάνοντας την 9η και 5η θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των mini μεγάλων ο Δούκας Χρίστος σε μια άριστη “κούρσα” κατέλαβε την 5η θέση καλύπτοντας την διαδρομή των 4km σε χρόνο 8min42sec..

Δυναμικότατη ήταν και η προσπάθεια στην κατηγορία των παίδων του Γιώργου Τραΐτση, ο οποίος κάλυψε την απόσταση των 12km σε χρόνο 19min28sec κατακτώντας την 6η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο: https://www.facebook.com/%CE%95%CE%A0%CE%A3%CE%9C%CE%91%CE%98-212976898731573/

Με τα αποτελέσματα αυτά η ομάδα αγωνιστικής ποδηλασίας του ΣΟΧ βελτιώνει σημαντικά την βαθμολογική της θέση στην κατάταξη της Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, έχοντας καταφέρει στο μέγιστο τις προσδοκίες της διοίκησης και των προπονητών του συλλόγου.

Οι προπονήσεις για το τμήμα ποδηλασίας Συλλόγου συνεχίζονται με τετραήμερο εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο εξατομικεύεται και τελεί υπό την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται για νέες έγραφες στο τμήμα ποδηλασίας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή του συλλόγου κο Γρηγοριαδη Γιάννη στο 6987819827 ή στην γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939, 6944 770978 ή μέσω e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για το Δ.Σ.

Λάζαρος Χ. Καράντζας

Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)