pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

«Επαγγελματική» νίκη της Κοζάνης απέναντι στο Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Χωρίς να εντυπωσιάσει στο παιχνίδι της, η ομάδα της Κοζάνης κέρδισε με σκορ 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής, κάνοντας το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α' Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, ενώ το γκολ που έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους», πέτυχε ο Ζηνόβιος με κεφαλιά στο 59ο λεπτό.

Το www.top-sport.gr βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης και έχει το ρεπορτάζ.

Μπροστά σε περίπου 100 φιλάθλους και την θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, η ιστορική ομάδα της Κοζάνης φιλοξένησε στην έδρα της τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής. Από τη μία οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο το «τρίποντο» της νίκης για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, ενώ από την άλλη η Χαραυγή ζητούσε το θετικό αποτέλεσμα, αφού μέσα σε δύο αγωνιστικές «μάζεψε» μόλις έναν βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν πολύ «φτωχό» από πλευράς φάσεων, αφού οι τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, με την Κοζάνη να παίρνει μία «επαγγελματική» νίκη με σκόρερ τον Ζηνόβιο, ο οποίος έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» και χάρισε στην ομάδα του τρείς πολύτιμους βαθμούς, ενόψει της συνέχειας.

Ο κόσμος που έδωσε το παρών στις εξέδρες, σίγουρα δεν εντυπωσιάστηκε από το ματς, αφού η Κοζάνη δημιούργησε πέντε τελικές προσπάθειες μπροστά στην εστία του Πατουλίδη, έχοντας και ένα δοκάρι, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής απείλησε σε δύο περιπτώσεις, με την αναμέτρηση να περιορίζεται κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η πρώτη καλή ευκαιρία πραγματοποιήθηκε στο 17ο λεπτό, με το Ζηνόβιο να πιάνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και την μπάλα να περνάει ελάχιστα σε άουτ. Στο 24’ ο Ηρακλής Σαββίδης θα βρεθεί στη μεγάλη περιοχή της Κοζάνης, κάνοντας ωραία σουτ από διαγώνια θέση, αλλά η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι, αφού θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας.

Στο 31’ ο Αθανασιάδης θα κάνει συρτή σέντρα από τα δεξιά, έπειτα από κούρσα, με τον Ελευθεριάδη στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά αυτή θα καταλήξει σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες προς τα αποδυτήρια, χωρίς να δείξουν κάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κοζάνης πίεσε περισσότερο, με τον κύριο Σιαπανίδη να βάζει μέσα τους Δούμα και Μπαλίτσα, οι οποίοι έδωσαν ένα διαφορετικό αέρα στους γηπεδούχους, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Έτσι στο 59ο λεπτό, η Κοζάνη θα κερδίσει φάουλ σε καλό σημείο, με τον Τραυλό ως συνήθως να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Η μπάλα έπειτα από το φάουλ του αρχηγού της, θα «σερβιριστεί» στον Ζηνόβιο, ο οποίος θα πηδήξει ψηλά, όπου με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πατουλίδη, γράφοντας το 1-0 για την Κοζάνη, μέσα σε πανηγυρισμούς.

Στο 61’ ο Τραπεζαλνίδης θα κάνει το σουτ, αλλά ο Χρυσοστομίδης θα μπλοκάρει σταθερά την μπάλα, ενώ στο 64ο λεπτό, οι άνθρωποι του Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής θα διαμαρτυρούν για πέναλτι, σε μαρκάρισμα πάνω στον Τραπεζανλίδη. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν ανεβάζοντας τις γραμμές χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ενώ η Κοζάνη έδειχνε διάθεση να κρατήσει απλά το υπέρ της σκορ.

Στο 88’ ο Τραυλός θα εκτελέσει απευθείας το κερδισμένο φάουλ της ομάδα του, με τον Πατουλίδη να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 91ο λεπτό έπειτα από πάσα του Πουτογλίδη, ο Δούμας θ βρεθεί σε θέση βολής, κάνοντας το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον κύριο Καρατέρπο, θα δώσει το «τρίποντο» της νίκης στην Κοζάνη, η οποία θα φτάσει τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας πλέον 9 βαθμούς. Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής όπου δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση, θα μείνει στον 1 βαθμό.

Την επόμενη αγωνιστική (4η) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Α.Ε. Κοζάνης, ενώ οι παίχτες του κύριου Τσέπουρα θα παίξουν εκτός έδρας με τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Σ. Κοζάνη: (Σιαπανίδης) Χρυσοστομίδης, Τρομπούκης, Αροσβίλι (83’ Τρομπούκης Α.), Σαρηγιαννίδης (46’ Μπαλίτσας), Κοτταρίδης, Τσικόπουλος, Αθανασιάδης (87’ Πουτογλίδης), Χατζής, Ζηνόβιος, Τραυλός, Παπαδόπουλος (46’ Δούμας)

Στον πάγκο: Κοκκινίδης, Τακίδης, Παλάσκας

Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής: (Τσέπουρας) Πατουλίδης, Ελευθεριάδης, Κουμπούρας, Σαββίδης, Ποζίδης, Ναθαναηλίδης, Πιστόλας (57’ Κεΐσογλου), Χατζηρούμπης, Τραπεζανλίδης, Μενενάκος (55’ Αρβανίτης), Τσιάκος

Στον πάγκο: Ναθαναηλίδης, Κασαπίδης, Μπούρμπουλας, Λαβαντσιώτης, Μπελεχρής

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Μπέλτσου | Τσιγγένης

Γιατρός: Λαθούρας

Δείτε τις φωτογραφίες από την κάμερα του www.top-sport.gr:

Περισσότερες φωτογραφίες:

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Εργατικό ατύχημα για 39χρονο οικοδόμο στην Πτολεμαΐδα

Εργατικό ατύχημα για 39χρονο οικοδόμο στην Πτολεμαΐδα


Σοβαρός τραυματισμός 39χρονου οικοδόμου σημειώθηκε σ…

Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.