pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δεύτερη ευκαιρία στην επιχειρηματικότητα: Το έργο REBORN - Η 4η Τεχνική & η 4η Ειδική Θεματική Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ΠΤΑ) Δυτικής Μακεδονίας ολοκληρώνει την 1η φάση του έργου REBORN, το οποίο προσπαθεί να συμβάλει στην υποστήριξη εκείνων των επαγγελματιών & των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

που αντιμετωπίζουν σημαντικές επιχειρηματικές δυσκολίες, μέσω ειδικών υποστηρικτικών δράσεων για την αντιμετώπιση του «στιγματισμού» των επιχειρηματιών που προκύπτει από τη δυσχερή οικονομική θέση ή ακόμα & την απειλή χρεοκοπίας.

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία του ΠΤΑ στη ΖΕΠ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η 4η συνάντηση εργασίας των εμπλεκομένων μερών στο έργο, και στη συνεχεία η 4η ειδική ενημερωτική εκδήλωση για το αντικείμενο της προσωποποιημένης υποστήριξης των επιχειρηματιών μέσω & του έργου Early Warning Europe σε συνεργασία με το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ.

Συμμετείχαν τα μέλη της ομάδας έργου, ο διευθυντής & τα στελέχη του ΠΤΑ, ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, μέλη του δικτύου των εμπλεκομένων μερών, εκπρόσωποι επιμελητηρίων όπως & εκπρόσωπος του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ.

Οι συμμετέχοντες συζήτησαν διεξοδικά για το έργο REBORN & την ολοκλήρωση του, για το σχεδιασμό του Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ συμφώνησαν στο φυσικό του αντικείμενο που θα εφαρμοστεί από το 2019. Επίσης έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ για την εφαρμογή του έργου με τίτλο: Network for Early Warning and for Support to Enterprises and Second Starter (EWE) που ξεκίνησε να υλοποιείται στη Δυτική Μακεδονία με την επιμέλεια του ΠΤΑ. Το έργο EWE θα εφαρμόζεται έως το τέλος του 2019 με αποδέκτες έως και 50 επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επαγγελματική τους δραστηριοποίηση.

Για τη διαδικασία και τον τρόπο συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κο Σαπαλίδη Σταύρο τηλ. 2461053995

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.Α.Ε. σχεδιά…