pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωματείο "Σπάρτακος": Μάγεψε το φιλόμουσο κοινό η καθιερωμένη μουσική εκδήλωση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μπορούνε άραγε οι νότες, οι φωνές, οι ήχοι και τα συναισθήματα να «ντύσουν» και να ζεστάνουν μία κρύα χειμωνιάτικη νύχτα και ακόμα περισσότερο, να «ντύσουν» και να ζεστάνουν τις ανθρώπινες ψυχές;

Σαφώς και μπορούν. Μέγιστη απόδειξη τούτου, ο τρόπος με τον οποίο η μουσική εκδήλωση «Συνάντηση Χορωδιών», μάγεψε το φιλόμουσο κοινό της περιοχής που συγκεντρώθηκε στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης για να παρακολουθήσει την καθιερωμένη πλέον χορωδιακή συνάντηση.

Η εκδήλωση- θεσμός στα μουσικά δρώμενα του τόπου, συμπλήρωσε φέτος 6 χρόνια παρουσίας (6 πετυχημένα χρόνια), με την ανταπόκριση του κόσμου να εγγυάται την για πολλά ακόμα έτη, πετυχημένη πορεία του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η συνδιοργάνωση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ από την πρώτη εκδήλωση έκλεψε της εντυπώσεις, προσθέτοντας μία διαφορετική νότα στα μουσικά δρώμενα της περιοχής.

Στο φετινό «ραντεβού» το παρών έδωσαν η Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και η Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές».

Ο Σπάρτακος ευχαριστεί και συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την άψογη εμφάνισή τους αλλά και για την προσφορά τους στον πολιτισμό του τόπου και όχι μόνο.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες που με τον δικό του μοναδικό τρόπο, «αγκαλιάζουν» πάντα τις δράσεις του σωματείου, ενισχύοντας περαιτέρω την πρόθεσή του για ακόμα περισσότερα πράγματα.

Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από τον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)


Ολοένα και περισσότερο παρατηρούμε την μετακίνηση των…

Νίκος Κατακαλίδης - Προπονητής Εορδαϊκού: «Το θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο, είναι ένας σημαντικός τίτλος για εμάς» (video)