pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η Σοφία Σακοράφα και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλούν για την συμφωνία των Πρεσπών και όχι μόνο από το Στρασβούργο. Δείτε την συνέντευξή τους στο kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών μονοπώλησε το ενδιαφέρον ενός ακόμη τηλεοπτικού πάνελ μεταξύ της Ανεξάρτητης Ευρωβουλευτή Σοφίας Σακοράφα και του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Μανώλη Κεφαλογιάννη, οι οποίοι μίλησαν στους Σωκράτη Μουτίδη και Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη στο Στρασβούργο.

"Η Συμφωνία των Πρεσπών θα προκαλέσει προβλήματα στην χώρα μας στο μέλλον" δήλωσε η Ανεξάρτητη Ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα η οποία υπογράμμισε πως τέτοιες συμφωνίες ακολουθούν τις χώρες ως αναπηρίες.

Από την πλευρά του ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανωλης Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε την Συμφωνία ως "εθνικά επιζήμια" και κάλεσε τους Βουλευτές να αντιληφθούν την ιστορική τους ευθύνη και να την καταψηφίσουν.

Δείτε τη συζήτηση στο βίντεο του www.kozani.tv:

 

www.kozani.tv 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας