pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ασβέστης (του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πενήντα ασυνόδευτα παιδιά, μοιρασμένα σε όλα τα σχολεία της πόλης. Εφτά ανάμεσά τους αναλογούν και στο δικό μας λύκειο. Παίρνουν την τσάντα, βάζουν τα  βιβλία και έρχονται.

Πιο πολύ για να ’χουν κάτι να κάνουν. Πολύ μακριά απ’ το αστικό κέντρο η μονάδα που τους φιλοξενεί, μόνο το συρματόπλεγμα της λείπει. Πριν μερικές μέρες βρήκαμε τους τοίχους της εξωτερικής περίφραξης γεμάτους με συνθήματα εναντίον τους. Σαν να στένεψε απότομα ο αύλειος χώρος και ο διάδρομος και οι σκάλες και οι αίθουσες διδασκαλίας.

Τη μέρα εκείνη ο Καιόμενος του Σινόπουλου αρνήθηκε να αυτοπυρποληθεί, η Αντιγόνη αμέλησε να καλέσει έξω απ’ το ανάκτορο την Ισμήνη, η Ρήνη έβρισκε όλο δικαιολογίες για να μην εγκαταλείψει τον Ανδρέα και ο Αλέξιος Στρατηγόπουλος δεν ξεκουνιόταν για να απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη από τους Σταυροφόρους. Το άλλο πρωί ο τοίχος με τα μαύρα ξερατά ήταν πέρα ως πέρα καλυμμένος απ’ το λευκό του ασβέστη, της αγνότητας και της θλίψης. Είπαν ότι το απόγευμα ήρθαν υπάλληλοι του δήμου.

Αλλά εγώ απ’ την πλευρά μου είμαι σίγουρος ότι ο Καιόμενος, η Αντιγόνη, η Ρήνη και ο Στρατηγόπουλος ξάσπριζαν ολονυχτίς με τα πινέλα, τα ρολά και τις βούρτσες τους, μπας και καταφέρουν να διώξουνε απ’ το σπίτι τους αυτό το τερατώδες άγος.

 

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…