pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

"Η κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαϊδας, υποστηρίζει, συμπαραστέκεται στο μέλος του Δ. Σ. Αλέξη Λιοσάτο όπως και σε κάθε πολίτη που θα λέει την γνώμη του"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Δεν περισσεύει χρόνος για διαίρεση, μόνο για ενωτικές πραγματικά δημοκρατικές διαδικασίες"

Πριν λίγες μέρες κάποιος έκανε ζωγραφιά σε τοίχο της Πτολεμαϊδας, κάποιος έγραψε πάνω σ’ αυτή. Στο ίντερνετ ένας τρίτος συμφώνησε με το σύνθημα και τον απείλησαν.

Όπως στην τέχνη υπάρχει η άλλη άποψη, έτσι και στην πολιτική. Εάν με απειλές και βία πορευτούμε, η Ελληνική και διεθνή ιστορία μας έδειξε ότι καταντάμε σε μίσος, τοπικές διαμάχες, μέχρι και σε εμφύλιο. Η Πτολεμαϊδα έζησε μίσος, ξύλο, μολότοφ σε προεκλογική περίοδο, μέχρι καταδότες, φόνους, αλλά και αλληλεγγύη μεταξύ των συμπολιτών της.

Όχι φανατισμό, αλλά διάλογο.

Εχουμε το δικαίωμα της έκφρασης δημόσια, αλλιώς θα πέσουμε στην παγίδα του φασισμού. Μαχαίρια και τσεκούρια δεν χωράνε άλλο στην Ελλάδα και ιδίως στην περιοχή μας.

Μετά την περίοδο των αυτοκτονιών και στην πόλη μας, τους μακρυχέριδες συμπολίτες, τα 300 δις € χρέος, τους πολίτες που ξενιτεύονται, τους εξωτερικούς κινδύνους, έχουμε υποχρέωση σαν τοπική κοινωνία, χρειαζόμαστε δημόσια να συζητήσουμε, να κατανοήσουμε τις συνθήκες συνολικά, για να βγάλουμε συμπεράσματα, για να αποφασίσουμε πως θα δράσουμε.

Θάρρος είναι δημόσια να παραδεχτούμε και τα τοπικά λάθη τα κοινωνικά, τα πολιτικά. Εχουμε μια περιοχή που δεν βρήκε επίσης τις νέες λύσεις στην εργασία, στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, στον πολιτισμό.

Δεν περισσεύει χρόνος για διαίρεση, μόνο για ενωτικές πραγματικά δημοκρατικές διαδικασίες.

Η κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαϊδας, υποστηρίζει, συμπαραστέκεται στο μέλος του Δ. Σ. Αλέξη Λιοσάτο όπως και σε κάθε πολίτη που θα λέει την γνώμη του.

«Καιρός να μιλάνε και οι μουγγοί, γιατί οι κουφοί μιλούσαν μόνο»

Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαϊδας

ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικό (σωματείο),   

ΑΦΜ  998054926

Περγάμου 80

50200 Πτολεμαϊδα         

Τηλ. 6973 258066

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.facebook.com/cineclubptolemaida

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…