pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας Εορδαίας "Ο Αχιλλεύς": Γενική συνέλευση μελών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας ¨Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ¨ κατά την αριθμ. 2/7-2-2019 συνεδρίαση του και λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα 6, 7, 8, 9 και 26 του καταστατικού

του Συλλόγου αποφάσισε τη σύγκληση της ετήσιας Τακτικής γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου για την 14 Απριλίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας οδός Γράμμου 32Α .

Θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης

1. Εκλογή Προέδρου Γ.Σ. , πρακτικογράφου και 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.

2. Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Εκθέσεις ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής του Κ.Σ. Εορδαίας

4. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2018.

5. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2019.

5. Πρόσθετη εισφορά υπέρ του Συλλόγου για την κυνηγετική περίοδο 2019-2020 με σκοπό την υλοποίηση φιλοθηραματικών έργων.

6. Πρόσθετη εισφορά υπέρ της ΣΤ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας   Μακεδονίας - Θράκης για την κυνηγετική περίοδο 2019 – 2020.    

7. Ανακοινώσεις και λοιπά απρόβλεπτα θέματα.

8. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.

Τα μέλη για να συμμετέχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την άδεια θήρας θεωρημένη για την κυνηγετική περίοδο 2018-2019 και για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές από 15 Μαρτίου 2019 ημέρα Παρασκευή μέχρι 1 Απριλίου 2019 ημέρα Δευτέρα στο γραφείο του Συλλόγου (ώρες λειτουργίας γραφείου 09:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τα προσόντα του άρθρου 9 παράγραφο 2 του καταστατικού του Συλλόγου, ήτοι

α) να είναι Έλληνες πολίτες, β) να έχουν ελεύθερη τη διαχείριση της περιουσίας τους, γ) να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους, δ) να έχουν εφοδιασθεί με άδεια θήρας τουλάχιστον επί τριετίας, ε) να μη συνδέονται προς αλλήλους δια συγγενείας μέχρι δευτέρου βαθμού, στ) να ασκούν τα πολιτικά τους δικαιώματα, ζ) να μην έχουν καταδικασθεί ποτέ για παραβάσεις των περί θήρας διατάξεων, η) να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου πλην του Προέδρου και Γεν. Γραμματέα   οι οποίοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Γυμνασίου ή ισότιμης Σχολής, θ) να μη διατέλεσαν κατά την προ της εκλογής τους τριετία έμποροι κυνηγετικών ειδών ή υπάλληλοι κυνηγετικών οργανώσεων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι και το πιθανότερο) η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν την επομένη ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 στην ίδια αίθουσα, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα και θα θεωρηθεί σε απαρτία με οσαδήποτε μέλη παραστούν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κόνιαλης Χρήστος

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…