pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. Εορδαίας: "Κανείς δεν μπορεί πλέον να παίζει παιχνίδια για προσωπικά οφέλη εις βάρος της κοινωνίας και των πολιτών της Εορδαίας"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα “To μόρφωμα που αυτοαποκαλείται Πτολεμαίοι «Μακεδόνες» οδηγεί με ακρίβεια την Πτολεμαίδα σε διχασμό και απομόνωση. Είναι υποχρέωση όλων των δημοκρατικών

δυνάμεων και όλων δημοκρατών υποψηφίων δημάρχων να πάρουν θέση για τις επικίνδυνες για την περιοχή διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο».

Το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται Πτολεμαίοι «Μακεδόνες» , «ξαναχτυπάει» με σημερινή του ανακοίνωση-λίβελο, μνημείο μίσους διχασμού και αυθαιρεσίας!

Με μια ωμή παρέμβαση ζητά από τους υποψήφιους δημάρχους να κάνουν δημόσια δήλωση νομιμοφροσύνης και συμμόρφωσης στις δικές τους ερμηνείες.

Στην πραγματικότητα επαναφέρει με τον πλέον επίσημο τρόπο, το αποκρουστικό πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

Η θλιβερή μειοψηφία επιμένει να υπονομεύει την ειρηνική συνύπαρξη.

Το μόρφωμα που δημιούργησε σειρά επεισοδίων κατά την επίσκεψη της υπουργού κ. Ο. Γεροβασίλη, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από 500 επισκέπτες της πόλης, για την τελετή ορκωμοσίας των νέων Πυροσβεστών, να κατευθυνθούν σε καταστήματα εστίασης της Φλώρινας και της Κοζάνης,

επιθυμεί στο όνομα μιας μισαλόδοξης ρητορικής να οδηγήσει την πολύπαθη Πτολεμαίδα στην απομόνωση και την αποξένωση.

Ανεύθυνα και αναίσχυντα , το μόρφωμα «μηχανισμός», οικειοποιείται κάθε ένοια πατριώτη και πατριωτισμού, και επιχειρεί νες"﷽﷽﷽﷽﷽﷽εμαατα κορυφαδιοικητικμ «δια της πλαγίας" να παρέμβει στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις της Εορδαίας, κάτι που φαίνεται να αποτελεί και τον σκοπό της δημιουργίας του.

Την ώρα που η Εορδαία αναζητά την τελευταία ίσως ευκαιρία που της απομένει για να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον, το θλιβερό μόρφωμα επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον διάλογο για το μέλλον της περιοχής.

Αδιάφοροι για τα κορυφαία αδιέξοδα της Εορδαίας οι Πτολεμαίοι «Μακεδόνες», επιχειρούν να καθηλώσουν κάθε εξέλιξη σπέρνοντας το μίσος και τον διχασμό.

Με επαναλλαμβανόμενες εθνικιστικές ρητορικές δείχνουν που προτίθεται η θλιβερή μειοψηφία να οδηγήσει την προεκλογική συζήτηση.

Μια μικρή ομάδα, που κρύφτηκε, την Κυριακή που στους δρόμους της Πτολεμαίδας «διαδήλωναν» εισαγόμενοι μισθοφόροι Χρυσαυγίτες, επιθυμεί να μας οδηγήσει στο φαύλο παρελθόν του εθνικισμού.

Κι όμως ο πατριωτισμός βρίσκεται μόνο στην σύγκρουση με τον ΦΑΣΙΣΜΟ!

Σεβόμενοι κάθε συμπολίτη μας που διαφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών, θεωρώντας ιερή υποχρέωσή μας να υπερασπιστούμε κάθε διαφορετική δημοκρατική άποψη, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ρητορική και την μεθοδολογία του μορφώματος «μηχανισμού» που επιθυμεί να οδηγήσει την Εορδαία των 800 και πλέον θυμάτων της ναζιστικής κατοχής, στο σκοτάδι και τον φανατισμό.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να λάβουν θέση καταδικάζοντας παρόμοιες επικίνδυνες ρητορικές.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους επικεφαλής υποψήφιους Δημάρχους Εορδαίας να τοποθετηθούν επί του φαινομένου, που προσβάλει την Εορδαία και την δημοκρατική λειτουργία.

Είναι σημαντικό   οι πολίτες της Εορδαίας να γνωρίζουν τις πρακτικές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν οι εκ των πραγμάτων μετεκλογικά συνεργαζόμενες δημοτικές παρατάξεις.

Η Εορδαία έχει πλέον σοβαρά προβλήματα.

Η Εορδαία χρειάζεται ΣΧΕΔΙΟ εξόδου στο ΜΕΛΛΟΝ.

Ο διάλογος πρέπει να γίνει πάνω στις προτάσεις των υποψηφίων που θα την βγάλουν από τα αδιέξοδα που οδηγούν την περιοχή σε μαρασμό και ερήμωση.

ΟΙ αυτόκλητοι, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΟΙ που θα μας έσωναν , δεν μπορούν να μας διχάσουν.

ΚΑΘΕ υιοθέτηση πρακτικών που οδηγούν την Εορδαία στην απομόνωση είναι καταδικαστέα.

Η ΣΙΩΠΗ δεν είναι αποδεκτή από τους πολίτες.

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ βλάπτει σοβαρά τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ , για προσωπικά οφέλη εις βάρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ της ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Η κοινωνία της ΕΟΡΔΑΙΑΣ δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον , το ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

και θα το ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Γραφείο Τύπου

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…