pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στο κυνοκομείο Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Χθες, Σάββατο 13 Απριλίου, η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου, μαζί με μία ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!»

επισκέφθηκε το κυνοκομείο Πτολεμαΐδας για να δει τις συνθήκες διαβίωσης των σκυλιών που φιλοξενούνται στο χώρο. Συνευρέθηκε με εθελοντές της Φιλοζωικής Εταιρείας Πτολεμαΐδας οι οποίοι επί χρόνια προσφέρουν πραγματικά με ανιδιοτέλεια την αγάπη τους και τη φροντίδα τους στα αδέσποτα τετράποδα.

Ξεναγήθηκε στους χώρους του κυνοκομείου όπου διαπίστωσε ότι φιλοξενούνται 255 τετράποδα αντί των 80 που πρέπει να είναι. Υπάρχουν βασικές ελλείψεις νερού, προσωπικού για τη σίτιση και φροντίδα τους καθώς και αγωγού λυμάτων.

Τονίστηκε ότι το κυνοκομείο της πόλης μας είναι σε πανελλήνια κλίμακα το καλύτερο και πρότυπο, όμως δυστυχώς δε διαθέτει την απαιτούμενη άδεια όπου είναι απαραίτητη για τις υποδομές λειτουργείας του. Αρμόδια για την έκδοση της άδειας είναι η υπηρεσία αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η υποψήφια Δήμαρχος τόνισε ότι μέλημα και προτεραιότητα της επερχόμενης δημοτικής αρχής θα είναι η έκδοση της πολυπόθητης άδειας η οποία θα επιτρέψει να γίνουν και όλες οι υλικοτεχνικές υποδομές που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του κυνοκομείου με τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων, όπως επίσης και του απαραίτητου εργασιακού προσωπικού και πρωτίστως των κτηνιάτρων που χρειάζονται άμεσα για τη ιατροφαρμακευτική φροντίδα των ζώων.

Κατόπιν αυτών θα επιλυθεί το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων που ταλαιπωρεί τους πολίτες της πόλης μας με την ένταξή τους σε ένα χώρο που θα δημιουργήσει και θέσεις εργασίας.

Πιστεύουμε ότι και τα αδέσποτα τετράποδα θα πρέπει να έχουν ποιότητα ζωής σε όλες τις εποχιακές συνθήκες. Το θέμα χρήζει μεγάλης ευαισθησίας και θα πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο.

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου


Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που εορτάζεται στις 29 Απριλ…

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: "Ζητούμενο η νίκη σε ένα παιχνίδι τελικός"


Την ήδη υποβιβασμένη Καστοριά θα υποδεχθεί αύριο Τετά…

Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο