pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων στους Πύργους ο Παναγιώτης Πλακεντάς. Επισκέψεις σε Α' ΚΑΠΗ και σε Τοπική Κοινότητα Περδίκκα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στο ετήσιο μνημόσυνο των εκτελεσθέντων στην Μαρτυρική Κοινότητα Πύργων παραβρέθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, αποδίδοντας

φόρο τιμής στα θύματα από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής το 1944. Δέσμευση της Ενωμένης Εορδαίας η ανάδειξη όλων των Μαρτυρικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Το απόγευμα ο Παναγιώτης Πλακεντάς επισκέφθηκε το Α’ ΚΑΠΗ στην Πτολεμαΐδα, όπου μίλησε με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν και παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Αργότερα ο επικεφαλής της ενωτικής δημοτικής παράταξης «Ενωμένη Εορδαία», τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Περδίκκα. Εκεί συνομίλησε με κατοίκους και ανέλυσε τις προτάσεις του συνδυασμού αναφορικά με ζητήματα της καθημερινότητας, στήριξης του πρωτογενούς τομέα και της επιχειρηματικότητας και της αξιοποίησης του φράγματος που υπάρχει εκεί. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι οι Τοπικές Κοινότητες αποτελούν μοχλούς ανάπτυξης, μέσω των οποίων θα σχεδιαστεί η επόμενη μέρα για την Εορδαία.

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου