pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επισκέψεις - συναντήσεις υποψηφίου Δημάρχου Κοκκινίδη Στάθη και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τη Δευτέρα 13/05/2019 και ώρα 11 π.μ. υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον»  παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο στην εκδήλωση

για τη 2η μέρα εθελοντισμού «ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ» και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην εκδήλωση προς τιμήν των Νοσηλευτών.

Στις 7μ.μ. της ίδιας μέρας επισκέφτηκαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομάνου και συζήτησαν με μέλη του Δ.Σ. για τα προβλήματα του Συλλόγου , αλλά και της Κοινότητάς τους που σχετίζονται με τη μετεγκατάστασή τους, ενώ δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές να πραγματοποιήσουν και δεύτερη συνάντηση με την παρουσία και του υποψηφίου δημάρχου κ. Στάθη Κοκκινίδη.

Στις 7 και 30 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκκινίδης  παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ομίλου Σκραμπλ, όπου και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Στις 8. 15 ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κοκκινίδης  και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του πραγματοποίησαν  συνάντηση με την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων. Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα οι δύο πλευρές  συζήτησαν θέματα του Συλλόγου και  εξεδήλωσαν τη διάθεσή τους για συνεχή συνεργασία.

Στις 9.30  συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου. Διατυπώθηκαν αρκετά προβλήματα από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου που σχετίζονται με τη λαϊκή αγορά, το παράνομο εμπόριο, την καθαριότητα , τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης κ.α. Επισημάνθηκε, επιπλέον,  η ανάγκη στήριξης της Εμπορικής Έκθεσης και των επιμορφωτικών σεμιναρίων  για τους συναδέλφους τους που προγραμματίζουν.   Ο κ. Κοκκινίδης υπογράμμισε τη διάθεσή του να βρίσκεται σε μόνιμη επαφή  με τον Σύλλογο για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στην τόνωση της αγοράς.  Ανέπτυξε  τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του, που μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της αγοράς και στην ανάπτυξη της πόλης, όπως τον επανασχεδιασμό της πλατείας, τη  στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου κ.α.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί


Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: