pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σχόλιο από την «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία» για την απαράδεκτη και προκλητική στάση του Γ. Κασαπίδη να μην εμφανιστεί στο χθεσινό debate

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Γυμνός ο «Βασιλιάς», όσο γυμνή είναι και η πολιτική του για τα εργατικά – λαϊκά συμφέροντα της περιοχής μας

Προκλητική και απαράδεκτη η στάση του Γ. Κασαπίδη και του συνδυασμού του «Αλλάζουμε Πορεία», να μην εμφανιστεί χθες όπως είχε συμφωνηθεί από όλους τους συνδυασμούς (και από τον ίδιο) στο debate του τηλεοπτικού σταθμού flash.

Η «υπεύθυνη στάση» που συχνά ο ίδιος αλλά και ο συνδυασμός του αναφέρουν, ήδη φαίνεται στα μάτια όλων μας. Όσο υπεύθυνη είναι και η στάση του ίδιου να παραμένει βουλευτής (πληρωμένος από τα χρήματα όλων μας) την ώρα που κάνει τον προεκλογικό του αγώνα για την περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας.

Μάλλον ο «αέρας της νίκης» που του δίνουν αρκεί στον ίδιο και στον συνδυασμό του που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία, μιας και η αδυναμία του να στηρίξει την αντιλαϊκή και εθνικιστική πολιτική του κόμματος και του συνδυασμού του τον φέρνει σε τέτοιες επιλογές.

Καλούμε όλους και όλες, να γυρίσουν την πλάτη στην αντιλαϊκή πολιτική των συνδυασμών του Γ. Κασαπίδη και των άλλων αστικών κομμάτων που είναι πλήρως ταγμένη με τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και κόντρα στα συμφέροντα της πλειοψηφίας των πολιτών και να τον μαυρίσουν εκλογικά. 

Καλούμε όλους και όλες, να στηρίξουν την Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στην Δυτική Μακεδονία, για να δώσουμε από κοινού την μάχη μέσα και έξω από την περιφέρεια για τα συμφέροντα όλων μας.

 

Κοζάνη 16/5/2019

Γραφείο Τύπου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

 

 

 

www.kozani.tv

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…