pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γιάννης Θεοφύλακτος: «Ως το Σάββατο στα γκάλοπ θα είναι νικητής ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία και από την Κυριακή και μετά θα είμαστε νικητές εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Η ψαλίδα των δημοσκοπήσεων κλείνει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πράξη το παλιό πολιτικό σύστημα οδήγησε την ΕΕ στο αντίθετο της κοινωνικής Ευρώπης των πολλών.

Η Ευρώπη πρέπει να μπει σε άλλη τροχιά. Το δίλημμα των Ευρωεκλογών είναι Πρόοδος ή Συντήρηση Πολιτικά θέλουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς. Όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αυτό το καταφέρνουμε".

Καλεσμένος στην εκπομπή Brainstorming ήταν στις 21 Μαΐου 2019 ο Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Ν. Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος, μαζί με 3 εκπροσώπους των κομμάτων της ΝΔ, του ΚΚΕ και του Ποταμιού. Ο κ. Θεοφύλακτος υπενθύμισε το διακύβευμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών που έθεσε ο Πρωθυπουργός κ. Αλεξης Τσίπρας : "Την Κυριακή ψηφίζουμε για την διατήρηση ή για την ακύρωση των μέτρων".

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος το ερώτημα δεν αποσκοπεί στην πόλωση αλλά αποτελεί ρεαλιστική απεικόνιση της πολιτικής κατάστασης. "Στην Κυβέρνησή μας δεν παρεκκλίνουμε από τους βασικούς στόχους που θέσαμε" τόνισε ο Βουλευτής Κοζάνης, υπενθυμίζοντας τα θετικά μέτρα υπέρ των πολλών αλλά και τον σκληρό τρόπο με τον οποίο η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια εφαρμόζοντάς τα εναντίον των αδυνάτων και των πολλών. "Βγάλαμε τη χώρα από τα Μνημόνια και εφαρμόσαμε τα θετικά μέτρα που δεν είναι προεκλογικά αλλά μόνιμα και ειλικρινή".

Αναφορικά με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε εμφατικά πως η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτη, οι δε συγκεκριμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων συστηματικά έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους -όχι τυχαία- τα τελευταία χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος: "Ως το Σάββατο θα είναι νικητής ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία και από την Κυριακή θα είμαστε νικητές εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας". Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, ο κ. Θεοφύλακτος ανέφερε πως στόχος της κυβέρνησης παραμένει η πλήρης ολοκλήρωση της τετραετίας.

Με εκτίμηση,

Από το γραφείο του Γιάννη Θεοφύλακτου

Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ)

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας


Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων για το 2023 - 2024 συμφ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…