pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πρωτιά για τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας στους θερινούς αγώνες της Κεντροδυτικής Περιφέρειας Μακεδονίας (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το τριήμερο 7 – 9 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι θερινοί αγώνες των προ αγωνιστικών τμημάτων της Κεντροδυτικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Συμμετείχαν 38 ομάδες με 1280 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας συμμετείχαν στους αγώνες με 44 αθλητές.

Οι θερινοί αγώνες αποτελούν για όλες τις ομάδες, τους κορυφαίους αγώνες. Ο προγραμματισμός και η κορύφωση των ομάδων έχουν σαν στόχο τους θερινούς αγώνες. Τα αποτελέσματα των αγώνων αυτών καθρεπτίζουν όλη την προσπάθεια και την κούραση της αγωνιστικής χρονιάς. Οι κόποι 10 μηνών προπόνησης με χαρές και λύπες (πάνε πάντα μαζί), με συναισθήματα να εναλλάσσονται συνέχεια, αθλητές, προπονητές και γονείς να δίνουν τα μέγιστα όλους αυτούς τους μήνες για να καρπωθούν τους κόπους της χρονιάς στους θερινούς αγώνες.

Το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου ξεκίνησε ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» και με το πέρας έξι αγωνιστικών τέλειωσε το βράδυ της Κυριακής. Σε μια άψογη οργάνωση αγώνων και σε όμορφο ανοικτό κολυμβητήριο πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες. Εκπληκτικές επιδόσεις αθλητών, φοβερός ανταγωνισμός με μια πανδαισία συναισθημάτων να κυριεύει κερκίδα αθλητών και θεατών. Να κρίνεται ο νικητής σε κλάσμα του δευτερολέπτου (χρόνος που δεν μπορεί να οριστεί), να βλέπουμε το πίνακα αποτελεσμάτων για να καταλάβουμε ποιος είναι ο νικητής μια και τα ματιά μας δεν μπορούσαν να μας δώσουν αυτή την πληροφορία. Κούρσες του 1 λεπτού να νομίζεις ότι πέρασε ένας αιώνας και κούρσες των 30 δευτερολέπτων που σε έκαναν να ξεχάσεις να πάρεις ανάσα. Η τύχη να σου γυρνάει την μια μέρα την πλάτη και την άλλη να σου χαμογελάει διάπλατα. Το πρωί να σε παρήγορη ο συναθλητής σου και το απόγευμα να τον παρήγορεις εσύ. Όλοι μα όλοι οι αθλητές, προπονητές, έφοροι και γονείς στο τέλος των αγώνων φύγαμε κερδισμένοι από την εμπειρία ζωής που ζήσαμε.

Σε αυτούς τους όμορφους θερινούς αγώνες τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας κατάφεραν να κερδίσουν 17 χρυσά, 11 αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια. Το σύνολο μεταλλίων είναι ο μαγικός αριθμός των 37 μεταλλίων. Η συλλογή αυτή έδωσε στην ομάδα μας την πρωτιά των αγώνων. Μια πρωτιά που επιβραβεύει όλη την προγραμματισμένη και επαγγελματική δουλειά που γίνεται στο προ αγωνιστικό τμήμα. Μια πρωτιά που στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ αθλητών – προπονητών – διοίκηση - γονέων και έφορων. Ο καθένας αποτελεί τον κρίκο της αλυσίδας που οδηγεί την ομάδα στις πρωτιές. Ας προσέξουμε να μην διασπάσουμε τον κρίκο που μας αντιστοιχεί, γιατί αποδυναμώνουμε την αλυσίδα των επιτυχιών. Μια αλυσίδα που μας διατηρεί στην πρωτιά από πέρσι. Μια δεύτερη συνεχομένη πρωτιά στους θερινούς αγώνες, που δείχνει τις γερές βάσεις που έχει το τμήμα και ξέρει να ξεπερνάει τα εμπόδια που δημιουργούνται μέσα στην χρονιά. Μια πρωτιά που διαφημίζει την ομάδα στο πανελλήνιο και μεγεθύνει την πόλη μας στον χάρτη της χώρας.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τις ομάδες και τους αθλητές τους για την άψογη αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά και ανυπομονούμε να τους συναντήσουμε ξανά τον χειμώνα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…