pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΚΚΕ (μ-λ): Οι υποψήφιοι στην Εκλογική Περιφέρεια Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται - Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Τα ψηφοδέλτια του απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι- όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς. Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.

Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στη νέα επίθεση που θα έρθει.

 

Βιογραφικό υποψήφιων βουλευτών με το ΚΚΕ (μ-λ) στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης

Δήμητρα Αβουζουκλίδου

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1983, όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του ΑΠΘ. Στη διάρκεια των σπουδών της ήρθε σε επαφή με τις μαρξιστικές-λενινιστικές ιδέες και με τις Αγωνιστικές Κινήσεις, μέσα από τις οποίες συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και στις μεγαλειώδεις νεολαιίστικες κινητοποιήσεις. Σαν εργαζόμενη συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών και στα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων που ανήκε κατά την διάρκεια της ειδικότητάς της. Συμμετέχει στην Ταξική Πορεία, μέσα από την οποία παρεμβαίνει στους εργαζόμενους και τη νεολαία.

 

Βασίλης Θεραπίδης

Γεννήθηκε στα Κομνηνά Πτολεμαΐδας από αγρότες γονείς το 1950.Από παιδί στην βιοπάλη και ύστερα ελεύθερος επαγγελματίας (χρυσοχόος). Δεκαετίες ενταγμένος στον χώρο της επαναστατικής αριστεράς και σε όλα τα κινήματα του λαού της περιοχής.

 

Κώστας Κουτρώτσιος:

Γεννήθηκε στην Λευκοπηγή Κοζάνης το 1954. Φοίτησε στο μαθηματικό του ΑΠΘ και εργάστηκε για 5 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση και για άλλα 30 στην δημόσια. Από τα φοιτητικά του ακόμη χρόνια εντάχθηκε και έδρασε με την ΠΠΣΠ και είναι μέλος του ΚΚΕ (μ-λ) για πάνω από 35 χρόνια, με συνεχή και συνεπή παρουσία στο συνδικαλιστικό κίνημα των καθηγητών αλλά και ενεργή συμμετοχή σε όλους τους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες της πόλης της Κοζάνης.

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο καιρός Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 - kozani.tv