pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Χρ. Βερναρδάκης: Κρατήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό, χαλάσαμε τα σχέδια εκείνων που ήθελαν να μας κονιορτοποιήσουν

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Τώρα θα είμαστε καθημερινά εκεί, για να μην αφήσουμε καμία κατάκτηση αυτής της τετραετίας να υπονομευθεί»

«Όλοι μαζί καταφέραμε να κερδίσουμε χθες μια σημαντική νίκη. Να κρατήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό, να χαλάσουμε τα σχέδια εκείνων που ήθελαν να μας κονιορτοποιήσουν και να έχουν «καθαρό διάδρομο» για την εφαρμογή του αντικοινωνικού τους προγράμματος» αναφέρει ο Χριστόφορος Βερναδάκης ο οποίος εκλέγεται στην Α' Αθηνών.

«Τώρα θα είμαστε καθημερινά εκεί, για να μην αφήσουμε καμία κατάκτηση αυτής της τετραετίας να υπονομευθεί.

Χάσαμε μια μάχη, κερδίσαμε όμως το βασικό μας στόχο, να βγάλουμε την κοινωνία από την κρίση με το κεφάλι ψηλά και να καταστήσουμε ισχυρό το πολιτικό μας κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ. Βγαίνουμε από μια τόσο πυκνή περίοδο γεγονότων ισχυροί και το σημαντικότερο, πιο σοφοί. Είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε αυτά τα πλεονεκτήματα» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ευχαριστεί τον κόσμο που τον ψήφισε.

Η δήλωσή του:

«Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους χθες. Θα είναι κάτι παραπάνω από 16.000 άνθρωποι.

Οφείλω, επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δούλεψαν εθελοντικά για την έκβαση αυτή. Οι άνθρωποι του γραφείου μου, οι σύντροφοι που προσφέρθηκαν να είναι μαζί μου στις δεκάδες περιοδείες που πραγματοποίησα, οι άνθρωποι που έτρεξαν μαζί μου «πόρτα - πόρτα» στο Παγκράτι, τον Αγιο Παύλο, τα Σεπόλια, τα Πατήσια, τον Βοτανικό, τον Κολωνό, όλη την Αθήνα.

Οφείλω ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες ανθρώπους που με ανιδιοτέλεια έσπευσαν να με βοηθήσουν εθελοντικά, ανθρώπους που τους γνώρισα σε διάφορες φάσεις των υπουργικών θητειών, από το πανταχού παρόν ΑΣΕΠ '98, τους εκπαιδευτικούς του '08, τους δικαστικούς υπαλλήλους, τους πυροσβέστες, τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα και άλλους που μπορεί να ξεχνάω αυτήν τη στιγμή.

Όλοι μαζί καταφέραμε να κερδίσουμε χθες μια σημαντική νίκη. Να κρατήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό, να χαλάσουμε τα σχέδια εκείνων που ήθελαν να μας κονιορτοποιήσουν και να έχουν «καθαρό διάδρομο» για την εφαρμογή του αντικοινωνικού τους προγράμματος. Ιδιαίτερα στην Α' Αθήνας καταφέραμε με την καθημερινή μας εξαντλητική παρουσία να καταγράψουμε το ίδιο ακριβώς ποσοστό με τον Σεπτέμβριο του 2015. Το οφείλουμε στη λαϊκή Αθήνα, στις γειτονιές της δημοκρατικής αριστερής παράδοσης, σ' αυτές τις γειτονιές που θα έπρεπε να είμασταν από πολύ νωρίτερα κοντά τους.

Τώρα θα είμαστε καθημερινά εκεί, για να μην αφήσουμε καμία κατάκτηση αυτής της τετραετίας να υπονομευθεί.

Χάσαμε μια μάχη, κερδίσαμε όμως το βασικό μας στόχο, να βγάλουμε την κοινωνία από την κρίση με το κεφάλι ψηλά και να καταστήσουμε ισχυρό το πολιτικό μας κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Βγαίνουμε από μια τόσο πυκνή περίοδο γεγονότων ισχυροί και το σημαντικότερο, πιο σοφοί. Είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε αυτά τα πλεονεκτήματα.

Το μέλλον διαρκεί πολύ (Louis Althusser)...».

http://www.avgi.gr

 

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας


Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων για το 2023 - 2024 συμφ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…