pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γρεβενά: Αναγκαστική προσγείωση μονοκινητήριου αεροσκάφους (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από την Κέρκυρα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο αυτή την ώρα

βρίσκεται η Πυροσβεστική, η οποία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής, προσπαθεί να περιορίσει τη διαρροή καυσίμων.

Την ώρα που πετούσε πάνω από τα Γρεβενά παρουσιάστηκε το πρόβλημα στον κινητήρα και ο πιλότος προχώρησε στην αναγκαστική προσγείωση σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού. 

Οι τρεις επιβαίνοντες, ο πιλότος και δύο επιβάτες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν ήταν εγκλωβισμένοι. Οι πυροσβέστες έριξαν ειδικό αφρό στο σημείο, προκειμένου να περιοριστεί η διαρροή καυσίμων.

Στο νοσοκομείο Γρεβενών έχουν μεταφερθεί και οι τρεις επιβαίνοντες.

"Ο πιλότος έφερε τραύματα στο κεφάλι, κάναμε ράμματα, δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Πιο σοβαρά τραυματισμένος με πολλαπλά κατάγματα στο δεξί πόδι είναι ο δεύτερος, υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία, οι γιατροί διερευνούν ένα τραύμα στο κεφάλι. Πιθανόν αργότερα, αν το κρίνουμε απαραίτητο και ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να γίνει διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων ή της Θεσσαλονίκης. Αυτό όμως θα αποφασιστεί σε δεύτερο χρόνο" τόνισε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, Παντελής Αλεξιάδης, ο οποίος επισήμανε ότι το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο.

 

Φωτογραφίες: www.star-fm.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)