pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

«Αγχωτική» πρόκριση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας κόντρα στον Α.Ο. Κρόκου (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την πρόκρισή του στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης πήρε ο Μακεδονικός Σιάτιστας, νικώντας εκτός έδρας τον Α.Ο. Κρόκου με σκορ 2-1.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Α Φάσης του Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να δίνουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι, ενόψει της νέας χρονιάς.

Το www.top-sport.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Κρόκου και έχει το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

 Μπροστά σε αρκετό κόσμο και των δύο ομάδων, ο Α.Ο. Κρόκου υποδέχτηκε στην έδρα του τον Μακεδονικό Σιάτιστας, σε παιχνίδι νοκ άουτ για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Η θερμοκρασία ήταν σε υψηλά επίπεδα, κάτι το οποίο επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερα πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με εξαίρεση τα τρία γκολ που μπήκαν εκατέρωθεν.

Η ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας άνοιξε το σκορ αρκετά νωρίς, αφού μόλις στο 7ο λεπτό, ο Τσιαούσης με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καρανάνου, γράφοντας το 1-0, σε μία φάση όπου η άμυνα του Κρόκου δεν λειτούργησε σωστά, αφού δεν απομάκρυνε άμεσα την μπάλα.

Στο 19ο λεπτό μετά από συνεργασία των παιχτών της Σιάτιστας, ο Τσιούσης θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει συρτά δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας.

Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Μ. Μπούρτζος τραυματίστηκε, αφήνοντας την θέση του στον Ώττα.

Στο 34ο λεπτό, ο Μέτκαρης θα κάνει γυριστό δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Καρανάνο να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (35’), μετά από σουτ του Παναγιώτη Μπούρτζου, ο Καρανάνος θα κάνει ασταθής απόκρουση, με τον Μαλούτα να παίρνει το «ριμπάουντ» και σε κενή εστία με πλασέ να σημειώνει το 2-0 για τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Κάπου εκεί η ομάδα του Α.Ο. Κρόκου πήρε μπροστά, πιέζοντας τον αντίπαλο. Στην μοναδική της φάση στο πρώτο μέρος κατάφερε μάλιστα να μειώσει και το σκορ. Συγκεκριμένα ο Δούλδουρας με τον Δαλλή θα παίξουν το ένα-δύο, με τον Δούλδουρα να βγαίνει τετ α τετ και με άψογο πλασέ στην γωνία να κάνει το 2-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα, αφού από τη μία ο Μακεδονικός Σιάτιστας αρκέστηκε περισσότερο σε παθητικό παιχνίδι, κάνοντας μάλιστα και αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή, ενώ από την άλλη ο Κρόκος πήρε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να απειλεί την αντίπαλη εστία.

Η μοναδική καλή φάση στην επανάληψη έγινε από τους γηπεδούχους, με τον Δαλλή να βγαίνει στην αντεπίθεση, όπου με πάσα θα βρει τον Παπαδόπουλο, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ στην κίνηση και τον Τσιούκρα να διώχνει σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα δεν είχε κάτι άλλο το ματς, εκτός από τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές, προσπαθώντας να αλλάξουν κάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον κύριο Κεχαγιά, έδωσε τη νίκη πρόκριση στον Μακεδονικό Σιάτιστας, ο οποίος στον επόμενο γύρο (Β’ Φάση Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης), θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το «Αγία Παρασκευή – Εθνικός Βατερού».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο. Κρόκου: Καρανάνος, Καπλάνογλου (60’ Ντανάτσας), Τούρτουρας, Μανώλας, Καπλάνογλου Δ., Παπαδόπουλος, Δούλδουρας (83’ Τούνας), Δαλλής, Καρανάνος (73’ Ψαλλίδας), Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (87’ Μερολάρι)

Μακεδονικός Σιάτιστας: Τσιούκρας, Σαπνάρας (93’ Καλαμπούκας), Στεργίου, Ζαγκουντίνος, Μπούρτζος, Μπούρτζος Π., Μπούρτζος Μ. (29’ Ώττας), Δεληζήσης, Μαλούτας, Τσιούσης (90’ Ντέρος), Μέτκαρης (83’ Τσιούκρας Ι.)

Διαιτητής: Κεχαγιάς

Βοηθοί: Μπακατάρη | Παπαγερίδης

Γιατρός: Ουζούνης Α.

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο facebook του top-sport.gr (ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ FACEBOOK):

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Κυβέρνηση κρίνεται αμείλικτα για τα πεπραγμένα της, με κορυφαία τη συγκάλυψη των Τεμπών»
Ευχαριστήριο της Αριστέας Αδαμίδου για το «Κλάμα Αδικίας»

Ευχαριστήριο της Αριστέας Αδαμίδου για το «Κλάμα Αδικίας»


Τα δάκρυα της αδικίας, μια αντίφαση που αγκαλιάζει τη χ…