pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γ' Εθνική: ΠΑΣ Πρέβεζα - Μακεδονικός Φούφα 0-1 | Τα Highlights (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Μακεδονικός Φούφας επικράτησε με σκορ 1-0 στο “Αθανασία Τσουμελέκα” του ΠΑΣ Πρέβεζα, για την 3η αγωνιστική

του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος).

ΠΗΓΗ: www.atpreveza.gr

Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου έπειτα από 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, “προδόθηκε” από ένα λάθος και έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό “μαραθώνιο” της Γ' Κατηγορίας, σε μία αναμέτρηση που είχε ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 7΄ ο Ελέζι έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα, ο Κόκκαλης παρενεβλήθη στην πορεία της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κίνδυνο για το τέρμα του Μακεδονικού (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας). Στο 33' ο Τοπάλης σούταρε δυνατά, αλλά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καραπιπέρης.

Στο 49' ο Καραφουλίδης πρόλαβε την άμυνα του ΠΑΣ, πλάσαρε “νικώντας” και τον Καραπιπέρη, όμως η μπάλα με... σαδιστικό τρόπο σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Πρέβεζας.

Στο 53' ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σουτ του Μαυροματίδη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Ο ΠΑΣ απάντησε με κεφαλιά του Καρμακόλια στο 76', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γ. Λαζανά (η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μακεδονικού). Ανέβασε μάλιστα την πίεσή του στην περιοχή των φιλοξενούμενων, “ψάχνοντας” το γκολ και στο 81' η μπάλα μπήκε στα δίχτυα με κεφαλιά του Ιασωνίδη, ωστόσο ο πρώτος βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Καρμακόλια που ήρθε πρώτος σε επαφή με τη μπάλα, δίνοντας την ασίστ στον Ιασωνίδη και κατά συνέπεια το γκολ δε μέτρησε, σε μία πολύ οριακή φάση, για την οποία ο πάγκος του ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 82', ο Τοπάλης εκμεταλλεύτηκε λάθος στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και “σέρβιρε” στον Χάιτα, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 0-1, “παγώνοντας” το “Αθανασία Τσουμελέκα”, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Μπούμπας

Βοηθοί: Μάντζιος – Σπυρογιώτης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Λαζανάς Γ., Καρμακόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι (85' Λάκκας), Ελέζι (55' Παπαδόπουλος), Φερεντίνος, Λαζανάς Ανδ., Μπρούνο (84' Μπατμάς), Κόκκαλης (55' Κατσαρός).

Μακεδονικός Φούφας (Άνθιμος Αρβανιτίδης): Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Κοπατσάρης, Μπακάλης, Τζουβάρας, Μπίντσης, Καραφουλίδης (86' Τουλουμενίδης Φ.) , Αιχμαλωτίδης, Χάιτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης (90' Τουλουμενίδης Γ.).

Έφυγε με το “διπλό” από την Πρέβεζα ο Μακεδονικός Φούφας (pics)

IMG 6280

IMG 6312

IMG 6359

IMG 6349

IMG 6373

IMG 6385

IMG 6309

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: www.atpreveza.gr

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ της ΕΣΗΕΑ μέχρι τις 5 το πρωί της Τετάρτης