pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ξενοδοχείο Παντελίδης, η ιδανική επιλογή ! (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 45 στρεμμάτων , στο κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας , στην πόλη της Πτολεμαΐδας βρίσκεται το ξενοδοχείο Hotel Pantelidis.

Η ιδιαιτερότητα της τοποθεσίας του, το καθιστά ορμητήριο για μια πληθώρα αποδράσεων διαφορετικού ενδιαφέροντος (οικολογικού, πολιτιστικού, εκκλησιαστικού) στους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά και Πέλλα) σε λιγότερο από ώρα. Η ποιότητα, οι ανέσεις και η μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει, καλύπτουν τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία επισκέπτη όσο και του πιο απαιτητικού εκδρομέα. Οι μεγάλοι , προσεγμένοι και σύγχρονα διακοσμημένοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι σε συνδυασμό με τις παροχές που προσφέρονται προσδίδουν την πολυτέλεια και την άνεση στην διαμονή του κάθε επισκέπτη . Το ξενοδοχείο διαθέτει λόμπι αναμονής , σύγχρονη 24ωρη υποδοχή, καφέ-μπαρ , εστιατόριο , με ευρωπαϊκή και ελληνική κουζίνα αλλά και πιτσαρία με χτιστό ξυλόφουρνο, κήπο με παιδική χαρά, ανοικτή πισίνα με pool Bar και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων. Διαθέτει 80 δωμάτια και 15 διαφόρων τύπων suites. Όλες διαθέτουν υπέρδιπλο κρεβάτι, σαλόνι, γραφείο εργασίας, plasma τηλεοράσεις, ασύρματο ίντερνετ, μπάνιο και μινι μπαρ. Για μια μοναδική διαμονή σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον το ξενοδοχείο Παντελίδης είναι ιδανική επιλογή.

video

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)