pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Απολύονται οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ. Καταγγελία των Συλλόγων Υπαλλήλων Ελληνικών Ταχυδρομείων

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μετά την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ μας για το επικείμενο κλείσιμο έντεκα Ταχυδρομείων του νομού Θεσσαλονίκης λόγω απόλυσης των εκτάκτων εργαζόμενων

 που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες η Διοίκηση του ΕΛ.ΤΑ. απάντησε με την εξής αμίμητη απόφαση.

Απολύει τους έκτακτους εργαζόμενους των 540€, σήμερα (17-01-20) χωρίς να δίνει λύση για το πώς θα λειτουργήσουν τα Ταχυδρομεία.

Δηλ. αποφασίζει τη Δευτέρα (20-01-20) να δουλέψουν τα Κατ/τα χωρίς να καλύπτονται τα κενά που ήδη υπάρχουν. Άρα εκ των πραγμάτων βάζει «λουκέτο» σε κάποια Κατ/τα και για κάποια άλλα αποφασίζει να υπολειτουργούν, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, των πελατών, των πολιτών αυτού του νομού.

Επίσης, αποφασίζουν την απόλυση των εκτάκτων στη διανομή και στο Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης στις 31-01-2020. Πως νομίζουν ότι μπορεί να εκτελείται η διανομή και η διαλογή της αλληλογραφίας και των δεμάτων;

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ χωρίς προγραμματισμό χωρίς σχέδιο, χωρίς καμιά πρόβλεψη. Απλά εμμονή σε αδιέξοδες και απραγματοποίητες λύσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ,

τη Διοίκηση του ΕΛ.ΤΑ. να αφουγκραστεί τις επιπτώσεις από τις «ναπολεόντιες» αποφάσεις της. Η εποχή του «αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν» έχει περάσει ευτυχώς ανεπιστρεπτί. Τα Κατ/α, η Διανομή και το Κ.Δ.Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς προσωπικό. Οποιεσδήποτε αποφάσεις χρειάζονται σχέδιο, μελέτη εφικτότητας και κυρίως χρονοπρογραμματισμό. Από «μαθητευόμενους μάγους» έχουμε χορτάσει.

ΚΑΛΟΥΜΕ,

τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση. Οι εργαζόμενοι στα Σωματεία της Θεσσαλονίκης δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση του Ταχυδρομείου.

ΚΑΛΟΥΜΕ,

την πολιτεία να αναλογιστεί τις ευθύνες της ώστε να κρατηθεί όρθιο το Ταχυδρομείο των 192 χρόνων προσφοράς στην ελληνική κοινωνία.

 

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)