pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Π. Βρυζίδου: "Η Δυτική Μακεδονία πρέπει να πάρει γενναίο αντιστάθμισμα και να μην "τιμωρηθεί" για τα όσα έκανε για την χώρα" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τις βασικές Κυβερνητικές γραμμές του σχεδίου που εκπονείται για την Δυτική Μακεδονία, δημοσιοποίησε μιλώντας στο www.kozani.tv 

η Βουλευτής της ΝΔ της ΠΕ Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου ενόψει απολιγνιτοποίησης.

Η κ. Βρυζίδου μίλησε για την δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης που θα περιλαμβάνει μικρότερη φορολογία για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες και ειδικές χρηματοδοτήσεις και κίνητρα καθώς και για ενίσχυση μεγάλων επιχειρήσεων για δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας ακόμη και μέσω ΣΔΙΤ.

Όπως τόνισε, πρότασή της είναι η κατασκευή στην περιοχή μιας ή δυο επιχειρήσεων που να έχουν σχέση με την κατασκευή ή συντήρηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων ή αξεσουάρ αυτών καθώς και την παροχή κινήτρων σε αγρότες για εδικές καλλιέργειες σε αποκατεστημένα εδάφη ορυχείων.

Η κ. Βρυζίδου δεν έκρυψε ωστόσο την ανησυχία της και τον προβληματισμό της για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί το αντιστάθμισμα για αυτά που η περιοχή θα χάσει μετά την απολιγνιτοποίηση.

Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv:

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…