pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σχετικά με την .. φιλολογια για συμμετοχή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε εκδήλωση - σύσκεψη «Αποτροπή της βίαιης απολιγνιτοποίησης και συντονισμός των επόμενων ενεργειών μας» (ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ μέλος Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου (ΠΣΟ) ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σχετικά με την ...φιλολογια για συμμετοχή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε εκδήλωση - σύσκεψη «Αποτροπή της βίαιης απολιγνιτοποίησης και συντονισμός των επόμενων ενεργειών μας» με παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

που ευθύνονται εξ ίσου με την κυβέρνηση για τα σχέδια μετατροπής της περιοχής σε μια απέραντη ζώνη ανεργίας 25000 ατόμων, Ξεπουλήματος της ΔΕΗ στην λογική του χρηματιστηρίου και συμμόρφωσης με τις επιταγές του κεφαλαίου των ομίλων της ενέργειας. Είναι αυτοί οι ίδιοι που είτε σαν κυβέρνηση θέλαν να την διαλύσουν με την μικρή ΔΕΗ (ΠΑΣΟΚ) ειτε να την δώσουν μπιρ παρα μέσω του χρηματιστηρίου της ενέργειας και της απελπιστικής μείωσης του μίγματος λιγνίτη (ΣΥΡΙΖΑ).

Δηλώνουμε ότι καμμιά απόφαση Τοπικής Επιτροπης των οργανώσεων της Δ.Μακεδονίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν υπάρχει, για συμμετοχή σε τραπέζια και συνδιοργανώσεις με τους αυτουργούς αυτών των πολιτικών (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) ούτε σήμερα ούτε αύριο.

Ας μην κυνηγούν μερικοί εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Σε αυτό η συνεισφορά μας σε οργάνωση επίτροπων αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα της περιοχής στις πολυεθνικές του φυσικού αερίου και της ενέργειας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Συμβάλλουμε μαχητικά αποφασιστικά και σε αυτό καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, επιτροπές αγώνα και εργατικά Κέντρα της περιοχής σε κήρυξη γενικής απεργίας με στόχο να παρθεί πίσω από την κυβέρνηση το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) που θέλει να καταστρέψει την περιοχή μετατρέποντας την σε μια χαβούζα εκμετάλλευσης εργαζομένων και εξανδραποδισμού των.

Ταυτόχρονα το σχέδιο τους περιλαμβάνει μετα το κλείσιμο των μονάδων (ΕΟΖ) με φορολογικά κίνητρα για το κεφάλαιο και ψίχουλα για τους όποιους εργαζομένους απομείνουν,

Σε αυτό καταγγέλλουμε και τις Διοικήσεις των Εργατικών Κέντρων που λάμπουν δια της απουσίας τους από αυτούς τους αγώνες και προτιμούν τις συνναλλαγές στα δοτά συνέδρια των 7** ξενοδοχείων στο καβούρι με τον ΣΕΒ και την κυβέρνηση.

Κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα ο αγώνας να περάσει στα χέρια των εργαζομένων και όχι των ΦιλοΕΕ παρατάξεων και κυβερνήσεων που είναι αντίπαλοι μας.

 

Κοζάνη 24-2-2020

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Κυβέρνηση κρίνεται αμείλικτα για τα πεπραγμένα της, με κορυφαία τη συγκάλυψη των Τεμπών»