pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γιάννης Δερμεντζόγλου: «Μπλέξανε την απαγόρευση κυκλοφορίας με την απαγόρευση κριτικής»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Απάντηση στην επιχείρηση στοχοποίησης του tvxs.gr, δίνει με δήλωσή του ο σκιτσογράφος Γιάννης Δερμεντζόγλου. 

Οι γελοιογραφίες του που δημοσιεύονται στο tvxs.gr, και κοινοποιήθηκαν στους λογαριασμούς του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου στα κοινωνικά δίκτυα, καυτηριάζουν τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της επιδημίας. 

Συγκεκριμένα το πρώτο αναφέρεται στη μη διεξαγωγή τεστ σε πολίτες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιστατικά ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους σε «καραντίνα» στο σπίτι χωρίς να γνωρίζουν αν νοσούν από κοροναϊό και χωρίς ιατρική περίθαλψη, και το δεύτερο τα μέτρα της κυβέρνησης (κεντρική φωτογραφία άρθρου) που οδηγούν σε περικοπή του 50% των μισθών των εργαζομένων

Απαντώντας στη ΝΔ που στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «χυδαιότητες» και προώθηση «μίσους», ο σκιτσογράφος Γιάννης Δερμεντζόγλου αναφέρει: 

«Μπλέξανε την απαγόρευση κυκλοφορίας με την απαγόρευση κριτικής. Το μόνο μακάβριο είναι ότι είπαν σε μια γυναίκα με άσθμα, μητέρα τριών παιδιών που ανήκε σε ομάδα υψηλού κινδύνου να μείνει σπίτι με αποτέλεσμα να πεθάνει σπίτι. Έχουμε ηθική υποχρέωση να αναφερόμαστε σε αυτά. Όσο για τη ρήση του Καραϊσκάκη, η κοινωνική οργή που θα φέρει η βίαιη μείωση των μισθών και οι απολύσεις, θα λύσει τις απορίες τους. Είναι πάγια τακτική, να επικαλούνται στις κρίσεις, την εθνική ομοψυχία για να κάνουν όσους ελέγχουν την εξουσία να το βουλώσουν. Και είναι υποχρέωση δική μας να μην το κάνουμε».

ΠΗΓΗ: www.tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.Α.Ε. σχεδιά…