pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Όχι, ο Μανώλης Γλέζος δεν έφυγε (Γράφουν οι Δημήτρης Βλαχοπάνος και Ηλίας Λάμπρης)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Μανώλης Γλέζος ενσάρκωνε τον αγώνα των Ελλήνων για τη δημοκρατία, την ελευθερία, τον ανθρωπισμό και την αξιοπρέπεια.

Αταλάντευτος στις ιδέες του και προσηλωμένος στον ιερό σκοπό της ελεύθερης και ανεξάρτητης πατρίδας, έταξε τη ζωή του στην αδιάκοπη μάχη για τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης και άνοιξε το δρόμο για τη δυναμική διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Δύσκολος δρόμος και σκληρός.

Στο προσκλητήριό του δηλώσαμε παρόντες και αναλάβαμε το μερίδιό μας σ’ αυτή την ασίγαστη πάλη για τη δικαίωση της θυσίας των Ελλήνων, για τη δικαίωση της θυσίας του Κομμένου.

Είναι μεγάλη η τιμή μας που ο Μανώλης Γλέζος επισκέφτηκε ως προσκυνητής και ομιλητής το Κομμένο, τον Αύγουστο του 2007, και δήλωσε με την παρουσία του και μόνο πως δεν πήγε χαμένο το αίμα των 317 του Κομμένου. Είναι μεγάλη η τιμή μας που συμμετέχουμε στο Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ) και εκπροσωπούμε το Κομμένο, προσφέροντας το ελάχιστο που μπορούμε για την επικράτηση της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Είναι μεγάλη η τιμή μας που σφίξαμε το χέρι του Μανώλη Γλέζου και νιώσαμε τη ζεστασιά και την απλότητα της ψυχής ενός ζωντανού ήρωα. Θα παραμένει πάντα στο μετερίζι των αγώνων, αθάνατος, νεανικός, σφριγηλός και ανυποχώρητος.

Ο Όμιλος Μελέτης Ολοκαυτώματος Κομμένου (ΟΜΟΚ) θα αναλάβει σύντομα πρωτοβουλίες για να τιμηθεί ο ήρωας στα ματωμένα χώματα του Κομμένου.

Δημήτρης Βλαχοπάνος και Ηλίας Λάμπρης, μέλη της συντονιστικής επιτροπής του ΕΣΔΟΓΕ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)