pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωματεία Εργαζομένων Τηλεθερμάνσεων Πτολεμαΐδας και Κοζάνης: Υπόμνημα προς τους Βουλευτές του Νομού Κοζάνης - "Δεν φτάνουν πια τα λόγια και οι πρόσκαιρες κατασβεστικές πράξεις"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Εξασφάλιση πρόταξης στο σύστημα των θερμικών μονάδων Συμπαραγωγής λόγω Τηλεθέρμανσης.

Αξιότιμοι κ.κ Βουλευτές,

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο, εξ αιτίας μη ένταξης των Μονάδων Συμπαραγωγής στο σύστημα ημερήσιας κατανομής, για μεγάλα διαστήματα  η τροφοδοσία των Τηλεθερμάνσεων Πτολεμαΐδας & Κοζάνης είναι ανεπαρκής, διότι παρέχεται μόνο από μια εκ των δυο συμπαραγωγικών Μονάδων του ΑΗΣ Καρδιάς και του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου Κοζάνης,  με αποτέλεσμα την οριακή τροφοδοσία των πόλεων και την υπερκατανάλωση πετρελαίου από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Εδώ και ένα μήνα γίνεται καύση πετρελαίου με τεράστιο οικονομικό κόστος για το μέγεθος των Επιχειρήσεων, το οποίο βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μετακυλίεται στους καταναλωτές.

Είμαστε θεατές στο ίδιο έργο όλη την χειμερινή λειτουργία 2019 – 2020, ενός έργου που διαρκώς απειλεί την λειτουργία των τηλεθερμάνσεων, ενός έργου που διαρκώς απειλεί την ύπαρξη αυτών των επιχειρήσεων και συνεπώς του μεγάλου αγαθού της φθηνής θέρμανσης χιλιάδων συμπολιτών μας.

Δεν φτάνουν πια τα λόγια και οι πρόσκαιρες κατασβεστικές πράξεις .

Ήρθε η ώρα που οι αντιπρόσωποι των πολιτών της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας στο κοινοβούλιο να ορθώσουν λόγο και πάνω από όλα ήρθε η ώρα των πράξεων.  

Σας καλούμε ως συνδικαλιστικός φορέας των δύο επιχειρήσεων , να συστρατευτείτε απέναντι στην κατάρρευση των επιχειρήσεων τηλεθέρμανσης Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, αποφασιστικά, ξεκάθαρα και κυρίως ενωμένα.

Ζητάμε:

Άμεση έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, έτσι ώστε οι Μονάδες Συμπαραγωγής Ηλεκτρικής και Θερμικής Ενέργειας (ΣΗΘ) να προτάσσονται στο σύστημα ημερήσιας κατανομής, με απεμπλοκή των συγκεκριμένων μονάδων από το κριτήριο της οικονομικότητας, που καθορίζει την σειρά ένταξης των ηλεκτροπαραγωγικών σταθμών στο δίκτυο.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια.

Με εκτίμηση

Σωματεία εργαζομένων Δ.Ε.ΤΗ.Π. και Δ.Ε.Υ.Α.Κ

 

ΠΡΟΣ: Βουλευτές Ν. Κοζάνης:

κ. Κωνσταντινίδη Ε.

κα Βρυζίδου Π.

κ. Παπαδόπουλο Μ.

κ. Αμανατίδη Γ.

κα. Βέττα Κ.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Super Market
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο