pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επίσκεψη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπης Βέττα στην Ακρινή και το εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας V - Εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων - Επίσκεψη στο κέντρο υγείας της Σιάτιστας (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα επισκέφθηκε την  Ακρινή για να συνομιλήσει με τους κατοίκους και την κοινοτική αρχή για τις εξελίξεις

στο θέμα της μετεγκατάστασης του οικισμού.

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Θεοχάρης Καζαντζίδης την ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει, ενώ έθεσε το πλαίσιο των διεκδικήσεων για την επόμενη ημέρα.

Η κ. Βέττα δεσμεύτηκε ότι είναι στο πλευρό των κατοίκων για να αρθεί η δυστοκία και να εξευρεθεί μια άμεση και δίκαιη  λύση. Επίσης, τους ενημέρωσε ότι θα καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα άμεσα, ώστε να πάρουν υπεύθυνες απαντήσεις για το ζήτημα της μετεγκατάστασης.

Παράλληλα, συνοδευόμενη από τον συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας κ. Θεόδωρο Κακουλίδη και τον υπεύθυνο συνδικαλιστικής επιτροπής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Φάνη Καραμπίκα, επισκέφθηκε το εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας την πρώτη ημέρα λειτουργίας του,  για να ενημερωθεί σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας των εργαζομένων.

Στο εργοτάξιο, το οποίο λειτούργησε με περίπου 900 εργαζομένους (το 60% περίπου της συνολικής δυναμικότητας), συναντήθηκε με τον Διευθυντή κλιμάκιου επίβλεψης έργου κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους.

Η κ. Βέττα, ανέφερε ότι πρωταρχικό μέλημα όλων αποτελεί η προστασία των εργαζομένων και η διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος, όπως εξάλλου είχε καταγράψει στην κοινοβουλευτική ερώτηση που είχε καταθέσει  στις 24 Μαρτίου για το κλείσιμο του εργοταξίου. Σε αυτό το πλαίσιο, υπήρχε συναντίληψη από όλους τους παριστάμενους, ενώ συζητήθηκαν και ευρύτερα ζητήματα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.

Επίσης, επισκέφθηκε το κέντρο Υγείας Σιάτιστας, όπου συναντήθηκε με την διευθύντρια κ. Βάια Μουστάκα και τους εργαζομένους, με τους οποίους συζήτησε θέματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την υγειονομική κάλυψη της περιοχής.

Τέλος,  παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας για την συμπλήρωση 101 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων όπου και κατέθεσε στεφάνι για την απότιση φόρου τιμής.

Με εκτίμηση, 

Γραφείο Βουλευτή

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Super Market
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
Σαν σήμερα 22 Απριλίου

Σαν σήμερα 22 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…