pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Χυδαία επίθεση Μπέου στους κατοίκους των Σταγιατών και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος καταφέρθηκε με χυδαίο τρόπο κατά των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες στο Πήλιο, που μέσω δημοψηφίσματος αποφάσισαν

να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους. Ο δήμαρχος Βόλου, που είχε αποχωρίσει στο παρελθόν από τη θέση του δημάρχου, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Koriopolis των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο, δήλωσε πως όσοι διαμαρτύρονται είναι «40 – 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες, που έχουν μάθει να κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο». Ο Μπέος επιτέθηκε και στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, που έχει σταθεί στο πλευρό των κατοίκων με ξεκάθαρο τρόπο, λέγοντας ότι «έχουν κι έναν μαλάκα εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης. Επάγγελμα τραγουδιστής λέει. τι τραγουδάει δεν ξέρουμε, αλλά είναι αρνητική νότα».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, ο Α. Μπέος, που είχε αποχωρίσει στο παρελθόν από τη θέση του δημάρχου, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Koriopolis των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο, επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες στο Πήλιο, οι οποίοι προ ημερών μέσω λαϊκής συνέλευσης αποφάσισαν να μην αφήσουν να συμβεί η ιδιωτικοποίηση της πηγής από την οποία παίρνουν νερό.

Τονίζουν πως «η Κρύα Βρύση είναι λόγος να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο ενάντια στις αποφάσεις ανθρώπων που δεν αναγνωρίζουν και δεν σέβονται τη σημασία της για το χωριό, αλλά και για όλη την περιοχή του Βόλου. Θα παλέψουμε ενάντια σε όποιον δεν σέβεται τις μικρές κοινότητες, απομυζώντας, ξεπουλώντας, καταστρέφοντας και εξευτελίζοντας ότι μπορεί να αρπάξει από αυτές».

Σύμφωνα με τον Μπέο, οι Σταγιάτες που αγωνίζονται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού τους,  αλλά και στην χλωρίωση του νερού της πηγής τους, Κρύα Βρύση, είναι ούτε λίγο ούτε πολύ τσαμπατζήδες, αφού κατά τα λεγόμενά του δεν έχουν πληρώσει ποτέ για το νερό. «Είναι 40 – 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες, που έχουν μάθει να κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο». Ο Μπέος δήλωσε ότι θα προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου απέναντι σε αυτούς που όπως λέει «λειτουργούν αυθαίρετα  και δεν τους ελέγχει κανένας».

Οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί του Μπέου δεν έμειναν μόνο στους κατοίκους του χωριού που αντιδρούν, καθώς στράφηκε και κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη, ο οποίος έχει σταθεί με ξεκάθαρο τρόπο δίπλα στους κατοίκους των Σταγιατών. Συγκεκριμένα, ο Α. Ιωαννίδης είχε δηλώσει πως το χωριό υπάρχει εξαιτίας αυτής της πηγής και οι κάτοικοι του δεν πρόκειται να δεχθούν την εκμετάλλευση του από ιδιώτες.

Οι κάτοικοι των Σταγιατών απαντούν με αυτοδιαχείριση απέναντι στην εκμετάλλευση του νερού. ThePressProject

«Το χωριό υπάρχει εξαιτίας αυτής της πηγής, 350 χρόνια η ζωή και οι παραδόσεις των κατοίκων κινούνται γύρω από αυτό το ιερό νερό. Το συντηρούν το δίκτυο μόνοι τους με προσωπικά έξοδα και προσωπική εργασία, κάνουν τους τακτικούς χημικούς ελέγχους. Ποτέ κανείς τους δε διανοήθηκε να το εκμεταλλευτεί οικονομικά και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους ώστε να συνεχίζει να τρέχει ελεύθερα και για τις επόμενες γενιές».

Το τραγούδι του Α. Ιωαννίδη για τους Σταγιάτες

Ο Μπέος επιτέθηκε στον Α. Ιωαννίδη και στην ξεκάθαρη στάση που έχει υπέρ των κατοίκων του χωριού. Ο Μπέος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν κι έναν μαλάκα εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης. Επάγγελμα τραγουδιστής λέει. τι τραγουδάει δεν ξέρουμε, αλλά είναι αρνητική νότα» .

ΠΗΓΗ: ThePressProject

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από τον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)


Ολοένα και περισσότερο παρατηρούμε την μετακίνηση των…

Νίκος Κατακαλίδης - Προπονητής Εορδαϊκού: «Το θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο, είναι ένας σημαντικός τίτλος για εμάς» (video)
«Εργατικά ατυχήματα(;) και δυστυχήματα(;)»