pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Άνετη πρόκριση για τον Μακεδονικό Φούφα κόντρα στον Α.Ο. Κρόκου (φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης πήρε η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα, κερδίζοντας εκτός έδρας

με σκορ 5-0 τον Α.Ο. Κρόκου.

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες:: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Α' Φάσης του Κυπέλλου.

Οι διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανείς, αφού από τη μία η ομάδα του Κρόκου αγωνίζεται στο Α Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης, κατά κύριο λόγο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ από την άλλη ο Μακεδονικός Φούφα παίζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Σπανδωνίδης, Αμαραντίδης, Χάιτας και Μπακάλης (2).

Στην επόμενη φάση του θεσμού, ο Μακεδονικός Φούφα θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι «Εθνικός Βατερού - Αναγέννηση Εράτυρας».

Οι παίχτες του κύριου Κατακαλίδη κυριάρχησαν στο παιχνίδι, αφού όχι μόνο είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά έχασαν και αρκετές φάσεις, εκτός από τα πέντε γκολ που πέτυχαν.

Από την άλλη, η ομάδα του Κρόκου δεν μπόρεσε να δείξει κάτι επιθετικά, αφού περιορίστηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό σε παθητικό ρόλο. Οι παίχτες του κύριου Τσιρέκα μόνο ως εμπειρία πρέπει να βλέπουν τέτοιου είδους παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 4ο λεπτό, με τον Μητσόπουλο να κάνει το σουτ και τον Γρηγοριάδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 20ο λεπτό, ο Μακεδονικός Φούφα θα ανοίξει το σκορ, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση. Συγκεκριμένα, ο Μαυροματίδης θα βγάλει κάθετη μπαλιά στον Χάιτα, ο οποίος με συρτή σέντρα θα βάλει την μπάλα στην περιοχή, εκεί ο Σπανδωνίδης με δυνατό σουτ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 24’ ο Μαυροματίδης με σουτ έξω από την περιοχή θα απειλήσει, αλλά ο Γρηγοριάδης θα αποκρούσει, με τον Σπανδωνίδη να κάνει και δεύτερο κοντινό σουτ με τον πορτιέρο του Κρόκου να διώχνει και πάλι.

Στο 31’ οι «πράσινοι» θα διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Μαντζόπουλο να κάνει την σέντρα από τα αριστερά και τον Αμαραντίδη από το ύψος του πέναλτι να σκοράρει με σουτ για το 2-0.

Το 37ο λεπτό, ο Μητσόπουλος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα θα φύγει ελάχιστα έξω. Στο 39’ ο Μπακάλης θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Γρηγοριάδης θα μπλοκάρει την  μπάλα.

Στο 42’ ο Χάιτας θα πασάρει στον Σπανδωνίδη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και τον Γρηγοριάδη να κάνει ακόμα μία απόκρουση, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο σκόραρε και πάλι. Πιο συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό, ο Χάιτας θα βγει σε τετ α τετ, το πλασέ που θα κάνει θα αποκρουστεί από τον Γρηγοριάδη, αλλά η μπάλα θα κοντράρει και πάλι στον επιθετικό του Φούφα, ο οποίος θα πετύχει ένα τυχερό γκολ για το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Μακεδονικός μπήκε από εκεί που άφησε το πρώτο, αφού στο 46ο λεπτό ο Μμητσόπουλος με σουτ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 47’ ο Χάιτας θα κάνει ακόμα ένα σουτ, με τον Γρηγοριάδη να μπλοκάρει.

Στο 64ο λεπτό, ο Τσολάκης όπου είχε περάσει ως αλλαγή, θα δοκιμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή, με τον Γρηγοριάδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 77ο λεπτό θα έρθει η σειρά του Μπακάλη να σκοράρει, ο οποίος θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 4-0. Ένα λεπτό αργότερα (78’) και πάλι ο Μπακάλης με σουτ θα γράψει το τελικό 5-0, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού.

Η μοναδική καλή φάση για τον Α.Ο. Κρόκου, θα έρθει στο 79ο λεπτό, με τον Δ. Καπλάνογλου να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 87’ ο Χάιτας θα κάνει το σουτ, αλλά ο Α. Βουτσίδης που είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Γρηγοριάδη, θα αποκρούσει την μπάλα. Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης θα γίνει στο 89ο λεπτό, με τον Τσολάκη να κάνει το σουτ και τον Βουτσίδη να αποκρούει και πάλι την μπάλα.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον κύριο Κεχαγιά, έδωσε την πρόκριση στον Μακεδονικό Φούφα. Να σημειωθεί πως δεν βγήκε ούτε μία κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο. Κρόκου: (Γιάννης Τσιρέκας) Γρηγοριάδης (78’ Βουτσίδης), Καπλάνογλου, Κύρου, Καρανάνος Ι. (54’ Μανώλας α.α.), Νιάτσιος, Τούνας (46’ Τουρτούρας), Βουτσίδης Χ., Μουτσιούνας (46’ Μπαλατσός), Ντανάτσας, Δινόπουλος, Καρανάνος Μ. (69’ Κουτσούκης)

Μακεδονικός Φούφα: (Νίκος Κατακαλίδης) Δημητριάδης (46’ Μήτκας), Χαραλαμπίδης (46’Καραβίτης), Μαντζόπουλος, Σωτηριάδης, Σερσέμης (46’ Τσολάκης), Μπακάλης, Αμαραντίδης, Σπανδωνίδης, Μητσόπουλος, Μαυροματίδης, Χάιτας

Διαιτητής: Κεχαγιάς Κ.

Βοηθοί: Πραχάλης Κ. | Πανυτσίδου Α.

Παρατηρητής: Φραντζόπουλος

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr από το παιχνίδι:

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

Α.Ο. Κρόκου - Μακεδονικός Φούφα 0-5 (Κύπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης | Α' Φάση) Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης www.top-sport.gr

Δημοσιεύτηκε από top-sport.gr στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες:: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί


Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: