pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Βατόπουλος: Προτείναμε λιγότερους μαθητές ανά τάξη αλλά η κυβέρνηση το απέκλεισε (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε μία σημαντική αποκάλυψη που αποτυπώνει και την επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική προχώρησε ο καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μέλος της Επιστημονικής

Επιτροπής του υπουργείου Υγείας, αναφορικά με τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη, εν μέσω πανδημίας.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο Αλ. Βατόπουλος τόνισε ότι η Πολιτεία δήλωσε στους ειδικούς ότι δεν μπορούν να φτιαχτούν νέοι χώροι ώστε να λειτουργήσουν ως σχολικές αίθουσες. Συνεπώς η Επιτροπή προχώρησε σε μια στρατηγική έχοντας αυτό ως δεδομένο.

Πάντως, ο Αλ. Βατόπουλος ανέφερε ότι «στην Επιστημονική Επιτροπή είχαμε συζητήσει από το Μάρτιο ότι πρέπει να είναι λιγότερα παιδιά στην τάξη και να υπάρχουν περισσότερες αίθουσες». Η πολιτεία το απέκλεισε και οι ειδικοί αναγκαστικά χάραξαν στρατηγική με τα δεδομένα που τούς δόθηκαν.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λοιπόν συνειδητά απέρριψε τη δημιουργία νέων τάξεων μετρώντας κυνικά το κόστος της κατασκευή τους και την ανάγκη προσλήψεων νέων εκπαιδευτικών που θα προέκυπτε!!! Η κυβέρνηση των «αρίστων» και του «επιτελικού κράτους» αδιαφόρησε για τις οδηγίες των ειδικών παίζοντας με την υγεία των παιδιών μας και της κοινωνίας.

Ο Αλ. Βατόπουλος παραδέχτηκε επίσης ότι υπάρχει θέμα στην Επιτροπή με τον Γκίκα Μαγιορκίνη τονίζοντας ότι έπρεπε να υπάρχει κριτήριο σύγκρουσης συμφερόντων στα μέλη της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση που δίνει 30 εκατ. ευρώ στους κλινικάρχες για τις ΜΕΘ τους και άλλα 20 στα κανάλια για να …ξαναμάθουμε να πλένουμε τα χέρια μας!!!

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας