pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Συζητώντας για τη δημοκρατία με έναν (αποτυχημένο) πραξικοπηματία!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στην εκδήλωση προσκαλεί ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Ομιλητές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η μαριονέτα των ΗΠΑ

στη Βενεζουέλα Χουάν Γκουαϊδό.

Μια συζήτηση για τη δημοκρατία μαζί με έναν (αποτυχημένο) πραξικοπηματία; Κι όμως γίνεται! Το πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε φόρουμ που προσκαλεί και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο Χουάν Γκουαϊδό, η μαριονέτα των ΗΠΑ που αυτοανακηρύχθηκε (!) πρόεδρος της Βενεζουέλας, είναι καλεσμένος και ομιλητής στο 8ο Athens Democracy Forum.

Η αλήθεια είναι ότι η στάση του πρωθυπουργού έχει συνέχεια. Έχει αναγνωρίσει πλήρως τον ΗΠΑλληλο Γκουαϊδο. Μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί και μαζί του (η κεντρική φωτογραφία του δημοσιεύματος μας) στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2020, δηλώνοντας: «το να σας υποστηρίξουμε, ήταν η πρώτη απόφαση που λάβαμε στον τομέα της εξωτερικής μας πολιτική».

Με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών άλλωστε «η Κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας, συμφώνως με την κοινή θέση της ΕΕ όπως διατυπώθηκε, εξ ονόματος των 28, στη δήλωση της Υψηλής Εκπροσώπου/Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κας Mogherini, αποφάσισε να αναγνωρίσει τον Πρόεδρο της δημοκρατικά εκλεγμένης Εθνοσυνέλευσης, Juan Guaido, ως μεταβατικό Πρόεδρο της Βενεζουέλας» (Ιούλιος 2020).

Η εκδήλωση θα μπορούσε να έχει τίτλο «Συζητώντας για τη δημοκρατία με έναν (αποτυχημένο) πραξικοπηματία!». Μπορείτε και πιο κάτω, κύριε πρωθυπουργέ και κύριε δήμαρχε. 

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
«Εργατικά ατυχήματα(;) και δυστυχήματα(;)»