pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Α' Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Δόξα Βερμίου Πύργων - Α.Ε. Κοζάνης 1-5 | Τα Highlights (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης έφυγε με το ευρύ 1-5 από τους Πύργους στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ | aekozanis.gr

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό κι έδειχνε “βραχυκυκλωμένη” απέναντι στην μαχητική ομάδα των Πύργων που μάλιστα απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις.

Αντίθετα στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ κυριάρχησε στο γήπεδο, σημείωσε τέσσερα γκολ, είχε ένα δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καθόλου.

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αντίθετα η ΑΕΚ προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της στο μικρό γήπεδο των Πύργων με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στο 7′ συρτή σέντρα του Γ. Νίκου από αριστερά, σουτ του Δαλκερανίδη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.

Στο 10′ νέο σουτ του Χαριτίδη έξω από την περιοχή έφυγε κι αυτό μόλις άουτ.

Στο 13′ η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτυ σε σπρώξιμο του Βαγκόπουλου στον Λαβαντσιώτη.

Στο 15′ νέες διαμαρτυρίες των κιτρινόμαυρων σε ανατροπή του Δ. Παπαδόπουλου από τον Καραγιάννη στο όριο της γραμμής της μεγάλης περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ.

Στο 18′ μπάσιμο και σέντρα του Νικολαϊδη από αριστερά, ο Λαβαντσιώτης γύρισε την μπάλα στον Δημήτρη Παπαδόπουλο που με αριστερό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 23′ άλλο ένα καλό σουτ των Πύργων έξω από την περιοχή, αυτή τη φορά από τον Δαλκερανίδη, πέρασε κι αυτό λίγο άουτ.

Στο 26′ πάσα του Δ. Παπαδόπουλου στον Κ. Μεχτερίδη που πήγε να μπει μόνος στην περιοχή αλλά ο βοηθός έδειξε οφσάϊντ μέσα σε διαμαρτυρίες.

Στο 29′ φάουλ-σέντρα του Κοσμίδη, ο Δαλκερανίδης προσπάθησε να μπει στην φάση, ο Χλιαράς βρήκε την μπάλα με τα πόδια κι ο Γιώργος Νίκου από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 33′ επικίνδυνη σέντρα του Γκιούρου, ο Χαριτίδης από κοντά δεν βρήκε τη μπάλα, για να χαθεί άλλη μία ευκαιρία για την Δόξα.

Στο 40′ ο Λαβαντσιώτης έφυγε μόνος αλλά αντί να σουτάρει με το δεξί προτίμησε να γυρίσει τη μπάλα στο αριστερό με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Χαριτίδης.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε καθώς η ομάδα του Μάκη Μαλούτα μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση πήρε μία άνετη νίκη.

Στο 53′ ωραίο σουτ του Κ. Μεχτερίδη απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ με υπερένταση ο Ανδρονικίδης.

Στο 57′ δυνατό βολέ του τερματοφύλακα Χλιαρά, η μπάλα με τον αέρα έφτασε στην μεγάλη περιοχή των Πύργων, εκεί όπου ο Λαβαντσιώτης έκανε την κεφαλιά μόλις άουτ.

Στο 62′ κεφαλιά-πάσα του Λαβαντσιώτη στον Αποστολίδη, αυτός έβγαλε μπροστά τον Αποστόλη Νικολαϊδη που με σουτ με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων για το 1-2.

Στο 72′ προσπάθεια και σέντρα από δεξιά του Κ. Μεχτερίδη, ασθενής απόκρουση του Ανδρονικίδη κι ο Νίκος Αποστολίδης από κοντά έκανε το 1-3.

Στο 76′ μπαλιά του Νικολαϊδη στον Αποστολίδη, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Κ. Μεχτερίδης προσπάθησε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Ορφανίδης τον ανέτρεψε από πίσω με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτυ που μετέτρεψε σε γκολ ο Νικολαϊδης (δοκάρι και μέσα) για το 1-4.

Στο 80′ μπαλιά του Αποστολίδη, σουτ του Α. Μεχτερίδη από δεξιά πέρασε λίγο άουτ.

Στο 83′ μακρινή μπαλιά του Χρυστοστομίδη στον Νικολαϊδη, αυτός μπήκε από αριστερά κι έσπασε στον επερχόμενο Καραγιάννη που εξ΄επαφής έκανε το σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο Ανδρονικίδης.

Στο 86′ κεφαλιά του Καραγιάννη βρήκε την κάτω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού, η μπάλα έσκασε στην γραμμή και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μπαλιά του Μαλιόγκα (που έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ) στον Κωνσταντίνο Μεχτερίδη που μπήκε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ (δοκάρι και μέσα) έκανε το τελικό 1-5.

Το ερχόμενο Σάββατο 3-10-2020 η Α.Ε. Κοζάνης υποδέχεται το Βέρμιο Καρυοχωρίου στο Στρατιωτικό Γήπεδο ενώ η Δόξα Βερμίου Πύργων θα ταξιδέψει στο Βελβεντό.

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ (Βαγγέλης Καραγεωργίου): Ανδρονικίδης, Χριστοφορίδης (56′ Ντουμπαρατζής), Γ. Νίκου, Ταγγίδης, Καραγιάννης, Βαγκόπουλος, Χαριτίδης, Κοσμίδης (71′ Ορφανίδης), Δαλκερανίδης, Γκιούρος, Χ. Παπαδόπουλος (80′ Ιωά. Νίκου).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θωμάς Μαλούτας): Χλιαράς, Φωτούλας (75′ Πολυχρονιάδης), Παπαθανασίου, Χρυσοστομίδης, Ευθυμιάδης (80′ Μαυρόπουλος), Αποστολίδης (80′ Μαλιόγκας), Μαλούτας, Κ. Μεχτερίδης, Λαβαντσιώτης (75′ Α. Μεχτερίδης), Νικολαΐδης, Δ. Παπαδόπουλος (80′ Καραγιάννης).

Διαιτητής: Καρατέρπος.

Βοηθοί: Τσάνης, Σάκκος.

Φωτορεπορτάζ Α' ΕΠΣ Κοζάνης 2η αγ., 27-9-2020, Δόξα Βερμίου Πύργων - Α.Ε. Κοζάνης 1-5

Δημοσιεύτηκε από Αθλητική Ένωση Κοζάνης στις Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΗΓΗ: www.aekozanis.gr | Κώστας Τσιώρας

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας