pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Με τους ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ συναντήθηκε το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης - Μία ακόμα «εστία» πληγέντων από την απολιγνιτοποίηση οι ιδιοκτήτες των φορτηγών

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με το βλέμμα στραμμένο σε όλους τους τομείς οι οποίοι την τρέχουσα περίοδο αντιμετωπίζουν προβλήματα, είτε χρόνια είτε έκτατα, το ΕΚΝΚ προσπαθεί να έρθει κοντά

στους εργαζόμενους και στα θέματα που χρήζουν επίλυσης. Τόσο μέσα από δια ζώσης επαφές όσο και μέσα από επικοινωνίες, τα στελέχη του ΕΚ προσπαθούν να καταγράψουν τα προβλήματα και να πιέσουν τους αρμοδίους προς την κατεύθυνση της επίλυσης.

Είναι λίαν χαρακτηριστικό το γεγονός ότι την τρέχουσα περίοδο καταγράφονται πολλά προβλήματα σε κλάδους που σχετίζονται με την συρρίκνωση της δραστηριότητας της ΔΕΗ στην περιοχή.

Μετά από την προσπάθεια αντιμετώπισης των ζητημάτων στο Ορυχείο Προσηλείου, το ΕΚΝΚ που είχε σήμερα συνάντηση με τους οδηγούς (που βρίσκονται σε κινητοποίησης) και συζήτησε μαζί τους για όσα τους απασχολούν, στέκεται στο πλευρό των ιδιοκτητών οδηγών φορτηγών Δ.Χ που υφίστανται ήδη τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης και βιώνουν μία κατάσταση που περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα.

Στόχος δεν είναι άλλος από το να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις που θα απαλλάξουν τους οδηγούς από τα προβλήματα με τα οποία έχουν έρθει αντιμέτωποι και θα ομαλοποιήσουν την κατάσταση.

Οδηγοί χωρίς αντικείμενο εργασίας και εργαζόμενοι χωρίς πόστα, είναι μία κατάσταση η οποία δεν μπορεί να προμηνύει ακόμα χειρότερη εξέλιξη. Για την αποτροπή αυτής της εξέλιξης, το ΕΚΝΚ θα βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και κινητοποίηση.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους οδηγούς των φορτηγών Δ.Χ και υποσχόμαστε πως μαζί τους θα αναζητήσουμε διέξοδο από την δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Γραφείο Τύπου

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ της ΕΣΗΕΑ μέχρι τις 5 το πρωί της Τετάρτης