pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΣΟΧ Φλώρινας: Αποτελέσματα αγώνων ομάδων δρόμων αντοχής και ποδηλασίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με ένα χρυσό, δύο χάλκινα και μια 6η θέση επέστρεψαν οι ομάδες του ΣΟΧ Φλώρινας από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου.

Το Σάββατο η ομάδα ποδηλασίας του ΣΟΧ συμμετείχε στον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης επί δημοσίας οδού, που συμπεριλαμβάνεται στο πρωτάθλημα ΕΠΣΜΑΘ 2020 και πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Κερκίνη. Την Κυριακή η ομάδα δρόμων αντοχής του ΣΟΧ συμμετείχε στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος θερινού Διάθλου Παίδων Κορασίδων που διεξήχθη στην Μεσοποταμία Καστοριάς

Μεγάλη νικήτρια στον αγώνα θερινού διάθλου ανεδείχθη η Μαρία Μπέλη πετυχαίνοντας άλλη μια εξαιρετική επίδοση, πολύ καλό αποτέλεσμα πέτυχε και ο Νοτίδης Εμμανουήλ που κατετάγη 7ος. Ο αγώνας διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον ΣΧΟ Καστοριάς και την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων στο όμορφο δάσος της Μεσοποταμίας Καστοριάς. Ολοκληρώθηκε κάτω από άριστες συνθήκες, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών που διακρίθηκαν για την υψηλή τους απόδοση τόσο στο τρέξιμο όσο και στην σκοποβολή με όπλο Laser.

Ο ποδηλατικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Σερρών Μαχητής την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης. Ο αγωνας πραγματοποιήθηκε κάτω από άριστες συνθήκες, με μεγάλη επιτυχία και ποδηλάτες από όλα τα σωματεία της Βορείου Ελλάδας - η συμμετοχή ξεπέρασε τους 170 αθλητές.

Άριστη ήταν η εμφάνιση των έξι αθλητών του ΣΟΧ που κατέλαβαν τις ακόλουθες θέσεις Κατερίνα Σβάρνα 3ημινι-μικρά κορίτσια, Σιάμκουρης Κωνσταντίνος 8ος μίνι μικρά αγόρια, η στην κατηγορία των πανκορασίδων/παμπαίδων Δούκα Γεωργία 3 και Καραβασίλογλου Μάριος που στάθηκε άτυχος μια και τερμάτισε μεν 6ος στην κατηγορία αλλά ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον 4ο και τον 5ο με την θέση να κρίνεται για λίγα εκατοστά. Επίσης πολύ καλά αποτελέσματα πέτυχαν στα μινι-μεγαλα αγόρια και οι: Παύλος Πολπατζής που κατετάγη 10ος και αντίστοιχα 8ος ο Μούτσιος Γιάννης.

Οι προπονήσεις για τις ακαδημίες και τα μικρότερα τμήματα ποδηλασίας και χιονοδρομίας του Συλλόγου συνεχίζονται με εβδομαδιαίο πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939, 6944 770978, 6972022526 ή μέσω Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για το Δ.Σ.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
Super Market
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου


Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονί…

Τα βασανιστήρια της Χούντας [video]
Νέα Φτώχεια για τους Δυτικομακεδόνες με τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Π.Σ.) Πυρήνα Ζώνης Απολιγνιτοποίησης (Ζ.ΑΠ.) | του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ