pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ανακοίνωση της ΚΝΕ για τη βεβήλωση του γκράφιτι του Παύλου Φύσσα στην Πτολεμαΐδα - "Μέσα στη νύχτα όπως μόνο έτσι ξέρουν να κάνουν αυτά τα μορφώματα" (φωτογραφία)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στις 24/10 τα μεσάνυχτα φασιστοειδή επέλεξαν να βεβηλώσουν την τοιχογραφία ,προς τιμήν του Παύλου Φύσσα που έγινε στις 7 Οκτώβρη με πρωτοβουλία των μαθητικών

οργανώσεων της ΚΝΕ για να εκφράσουν έτσι συμβολικά με τα πινέλα τους και τη μουσική τους την απάντηση του λαού απέναντι στην εγκληματική-ναζιστική οργάνωση της χρυσής αυγής.

Μέσα στη νύχτα όπως μόνο έτσι ξέρουν να κάνουν αυτά τα μορφώματα και λίγες μέρες πριν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μίας επετείου που ο λαός της χώρας μας γιορτάζει το ηρωικό ΟΧΙ στον Ιταλικό Φασισμό και τον Μουσολίνι, επέλεξαν να βρωμίσουν και πάλι τους τοίχους της πόλης μας με τα σύμβολα τους και τα συνθήματα τους μιας και η ιδεολογία τους, ο σκοταδισμός, είναι να μην αποκαλύπτεται η αλήθεια, ότι τον φασισμό τον γεννά το ίδιο το σύστημα.

Δεν είναι τυχαίο που όπως και τότε έτσι και τώρα τρέμουν μπροστά στη πάλη του λαού, για αυτό μάλιστα βγαίνουν από τα λαγούμια τους ίσα ίσα να κάνουν τη δουλεια τους και μετά κρύβονται.

Αραγε έχουν το θάρρος να κοιτάξουν στα μάτια τον ελληνικό λαό αυτοί που οι πολιτικοί τους απόγονοι ήταν οι δοσίλογοι της κατοχής ,οι μαυραγορίτες, οι Παοτζιδες ,τα όργανα των κατακτητών που προσκυνούσαν τον Χίτλερ!

Την ίδια στιγμή ο λαός με την πάλη του έγραφε τις ηρωικές σελίδες του με το ΕΑΜ με τον ΕΛΑΣ και την ΕΠΟΝ για να ελευθερωθεί η πατρίδα.

Όσο και να θέλουν να σβήσουν την αλήθεια δεν μπορούν γιατί η ιστορία και ο λαός έχει αποκαλύψει τον ρόλο τους!

Καλούμε τον λαό της πόλης μας την Τετάρτη 28η Οκτώβρη στις 18:00 η ώρα για την αποκατάσταση της τοιχογραφίας και την καταδίκη των φασιστοειδών και της Χρυσής Αυγής.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.