pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ηχητικό ντοκουμέντο από την αστυνομική βαρβαρότητα στα Σεπόλια, μέσα κι έξω από το Α.Τ. (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις που ενώνουν το παζλ για το τι ακριβώς συνέβη με την ντροπιαστική για την ΕΛ.ΑΣ υπόθεση στα Σεπόλια, με τη βία κατά μίας ολόκληρης οικογένειας

, που έχει καταλήξει στα θύματα της αστυνομικής αγριότητας να είναι και κατηγορούμενα από τους θύτες. Στο ηχητικό παρουσιάζονται οι βιαοπραγίες και οι βρισιές εναντίον μίας φοιτήτριας, κατα τα φαινόμενα της κόρης της οικογένειας, που φέρεται να χτυπήθηκε και εντός του Α.Τ Κολωνού, όπως καταγγέλλεται από την ίδια και από τους δικηγόρους της.

To βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη σελίδα «Μένουμε Ενεργοί» και φέρεται να παρουσιάζει τις φωνές των πολιτών τη στιγμή που ο πατέρας, Δημήτρης Κατής, λιποθυμάει, με την οικογένεια και τους φίλους του να ζητούν να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αντί αυτού όμως, οι αστυνομικοί χτυπούν, βρίζουν και σέρνουν στο έδαφος την κόρη της οικογένειας, η οποία μάλιστα φέρεται να υπέστη αστυνομική βία με χτύπημα στο πρόσωπο και εντός του Α.Τ Κολωνούν.

Αφού αφέθηκαν ελεύθεροι, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων με δηλώσεις τους τρεις από τους φοιτητές που συνελήφθησαν χθες κατά το όργιο αστυνομικής καταστολής και αυθαιρεσίας στα Σεπόλια, περιέγραψαν όσα έζησαν. Μεταξύ των φοιτητών τα δύο αδέλφια που βρέθηκαν κάτω από την μπότα  της αστυνομίας μαζί με την οικογένεια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους φοιτητές, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε δικάσιμος για την 1η Δεκέμβρη.  Σε ένδειξη συμπαράστασης βρέθηκαν στα δικαστήρια οικογενειακοί φίλοι των συλληφθέντων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και δεκάδες μάρτυρες που κατέθεσαν για τα γεγονότα.

«Σύρθηκα από τα μαλλιά από έναν αστυνομικό ο οποίος με έβριζε με χυδαίους χαρακτηρισμούς που ντρέπομαι να τους αναφέρω. Πηγαίνοντας με μέσα στο ΑΤ Κολωνού αποφάσισε να μου ρίξει μπουνιά στο κεφάλι, με έβριζε και μου έλεγε “θα τα πούμε”» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λ. Καττή.

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Super Market
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024