pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Από το… Νοέμβρη του 2020 τα 38 από τα 53 σημερινά κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης. Οργή για την ετεροχρονισμένη δήλωση από τον κεντρικό ΕΟΔΥ (του Σωκράτη Μουτίδη - xronos-kozanis.gr)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Οργισμένοι είναι αυτοδιοικητικοί και υγειονομικοί φορείς με τον κεντρικό ΕΟΔΥ στην Αθήνα, ο οποίος σήμερα δήλωσε ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 38 επιβεβαιωμένα κρούσματα της ΠΕ Κοζάνης

από τις 12 Νοεμβρίου 2020… σήμερα 12 Ιανουαρίου 2021!

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του «Χ» τα κρούσματα αυτά καταχωρήθηκαν χθες από τον Νοέμβρη και σήμερα προστέθηκαν στον αριθμό των κρουσμάτων της ΠΕ Κοζάνης που ανέρχονται σε 15! Αναλυτικά τα σημερινά κρούσματα είναι 2 στην Σιάτιστα, 7 στην Κοζάνη και 4 στην Πτολεμαΐδα. Σε αυτά όμως προστέθηκαν ως… δια μαγείας ακόμη 38 κρούσματα, τα οποία προέρχονται από τον Δήμο Εορδαίας και αντί να δηλωθούν στις 12 Νοεμβρίου δηλώθηκαν χθες, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Πρόκειται πραγματικά για μια εξέλιξη που εξόργισε αυτοδιοικητικούς και φορείς και βέβαια τους πολίτες, οι οποίοι από τον Οκτώβριο ζουν σε ένα lockdown διαρκείας! Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την νομοθεσία υπάρχουν ποινικές ευθύνες αν υπάρξει καθυστέρηση δήλωσης κρουσμάτων άνω των… 24 ωρών!

Να σημειωθεί ακόμη πως σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Top Channel η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δικαιολόγησε τον «αυξημένο» αριθμό κρουσμάτων ως αιτία του υψηλού ιικού φορτίου που υπάρχει στην περιοχή.

Περιμένουμε και απαιτούμε ως περιοχή διευκρινίσεις από τον κεντρικό ΕΟΔΥ.

Σωκράτης Μουτίδης – www.xronos-kozanis.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…