Άνοιγμα λιανεμπορίου τη Δευτέρα με «click in shop»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μετά την προαναγγελία από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και από τη Βουλή, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έδωσε το «πράσινο φως»

για το άνοιγμα του λιανεμπόριου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, αλλά μόνο με click away στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, ενώ θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση από τον Νίκο Χαρδαλιά το απόγευμα.

Οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν στα καταστήματα και να ψωνίζουν (click in shop), ωστόσο θα υπάρχουν όρια στον αριθμό των ατόμων και χρονικός περιορισμός δύο ωρών, ο οποίος θα προκύπτει από την ώρα αποστολής του SMS στο 13033. Αυτό δίνει σε κάποιο βαθμό τη δυνατότητα για μετακίνηση εκτός Δήμου, όμως ταυτόχρονα δημιουργεί και έναν σχετικό περιορισμό, καθώς ο πολίτης θα πρέπει να έχει επιστρέψει στο σπίτι του στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής την αύξηση του προστίμου για άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες, από 300 ευρώ σε 500 ευρώ

Διαφορετικό θα είναι το καθεστώς για τις «κόκκινες» περιοχές, δηλαδή αυτές στις οποίες το επιδημιολογικό φορτίο του κορονοϊού είναι αυξημένο. Εκεί θα ψωνίζουν στην είσοδο του καταστήματος. Την ίδια στιγμή αναμένεται και η κυβερνητική απόφαση και για την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ. Αν παραμείνει στις 9 τότε ενδεχομένως θα πρέπει να προσαρμοστεί το ωράριο των καταστημάτων.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Γιώργος Πηλιανίδης πρόεδρος Ποντοκώμης: Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα και τις δηλώσεις της ΔΕΗ,που αναφέρονται σε ισοπέδωση του οικισμού της Ποντοκωμης μέσα στο 2026 - Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΙ
Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας για την ειδική συνεδρίαση απολογισμού του Δήμου Εορδαίας στις 30/6.
Τα ροδάκινα της οργής…. (του Στέφανου Πράσσου) | Σαν σήμερα 3 Ιούλη του 1983 πνίγονται σε κανάλι στην Περιοχή Βεροίας 5 κορίτσια από την Ελάτη. 5 περιστασιακές εργάτριες γης από 17 έως 27 χρονών που πήγαν να μαζέψουν ροδάκινα.
Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!

Έρχεται ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ στην Πτολεμαΐδα!


 Στις 10 Ιουλίου έρχεται στην Πτολεμαΐδα! - Ποιος έρχ…

Κάλεσμα του συλλόγου
Εργατικά δυστυχήματα / Ρεκόρ 20ετίας με 114 νεκρούς μέσα σε 6 μήνες

Εργατικά δυστυχήματα / Ρεκόρ 20ετίας με 114 νεκρούς μέσα σε 6 μήνες


Αποκαλυπτικά και συγχρόνως τρομακτικά είναι τα στοιχε…

Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσκόπηση Pulse / Το 76% θεωρεί «πολύ σημαντικό» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ


Την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ο…

Μαρία Καρυστιανού - Παύλος Ασλανίδης - Μιρέλα και Πάνος Ρούτσιτο το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025 στις 20:00 στην Κεντρική πλατεία της Πτολεμαιδας καλεσμένοι της Ομάδα Συμπαράστασης Εορδαίας για τα Τέμπη !