pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γ. Αδαμίδης - Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Ρίχνει ευθύνες σε Πολιτική Προστασία και Περιφέρεια - «Δεν είχαν πρόσβαση τα συνεργεία» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με τα πόδια αναγκάστηκαν να πάνε σε πολλές περιπτώσεις οι τεχνικοί να αποκαταστήσουν τις βλάβες, κατήγγειλε ο Γ. Αδαμίδης.

Σημαντικές ευθύνες στην Πολιτική Προστασία, που άργησε - όπως είπε - να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Λεκανοπεδίου που είχαν πληγεί έντονα από τη «Μήδεια» καθώς και στην Περιφέρεια Αττικής που δεν έσπευσε για τη διάνοιξη δρόμων από το χιόνι, επέρριψε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Μιλώντας στο OPEN TV, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στην προσπάθεια να αποκατασταθούν οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της Αττικής. «Τρία 24ωρα χωρίς να έχουν πάει σπίτι τους» ανέφερε συγκεκριμένα για τους τεχνικούς της ΔΕΗ, σημειώνοντας ωστόσο ότι τα συνεργεία έφθαναν συχνά σε σημεία που δεν υπήρχε πρόσβαση. 

«Όπου μπορούσαν να επιχειρήσουν με τα πόδια, το έκαναν» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε δε ότι από την πρώτη στιγμή είχε γίνει ενημέρωση στους αρμόδιους ότι υπήρχε αδυναμία πρόσβασης, ενώ ήταν ξεκάθαρος για το ποιος έχει την ευθύνη.

«Την ευθύνη την έχει προφανώς η Πολιτική Προστασία για να συντονίσει όλη αυτή τη διαδικασία. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο» σημείωσε ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας ή όχι η αποκατάσταση της πρόσβασης.

«Εμένα δεν μου άρεσε η εικόνα της φωτογραφίας του κ. περιφερειάρχη στο Σύνταγμα. Θα έπρεπε να πάει να βγει μια φωτογραφία εκεί στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να δει ότι δεν υπάρχει πρόσβαση, όχι μέσα στο Σύνταγμα με μια μικρή χιονόπτωση» τόνισε με νόημα.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Super Market
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024