pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σωματείο Κομμωτών - Κουρέων Πτολεμαϊδας: Καμία έκπληξη με την έκδοση των αποτελεσμάτων του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν με την πανδημία covid 19 στη Δυτική Μακεδονία»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Καμία έκπληξη με την έκδοση των αποτελεσμάτων του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν με την πανδημία covid 19 στη Δυτική Μακεδονία».

Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών Κομμωτών-Κουρέων Εορδαίας βρίσκεται εκτός των κριτηρίων επιλεξιμότητας.

Και ενώ το συγκεκριμένο θέμα άπτεται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας ωστόσο δεν τυγχάνουμε της ανάλογης μέριμνας και του ανάλογου ενδιαφέροντος.

Δυστυχώς το γνωρίζαμε και επανειλημμένα έχουμε κάνει γνωστές τις ενστάσειςμας για τη μοριοδότηση και τα γενικότερα κριτήρια του προγράμματος που κάθε άλλο παρά βοηθούσαν τους επαγγελματίες Κομμωτές-Κουρείς να ενταχθούν σε αυτό.

Παρακαλούμε αντικαταστήστε την λέξη ΕΜΠΑΙΓΜΌΣ για το ότι στο πρόγραμμα εντάχθηκαν ΚΑΔ οι οποίοι παρέμειναν ανοιχτοί κατά την διάρκεια των εγκλεισμών και απαντήστε πως εσείς θα χαρακτηρίζατε τέτοιες ενέργειες.

ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΤΕ μας σε ποια κατηγορία μας εντάσσετε αν όχι στις Μικρές και πολύ Μικρές Επιχειρήσεις που χρήζουν οικονομικής στήριξης.

Και επιτέλους ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ μας με ποιο τρόπο θα διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές αντιμετωπίζοντας μια πανδημία αδυναμίας πληρωμών, συσσώρευση χρεών και λουκέτων.

Η έκπληξη θα είναι να μας πείσετε.

Και επειδή δεν θα τα καταφέρετε, ΖΗΤΟΥΜΕ άμεσα την έκδοση νέου προγράμματος ενίσχυσης για τις επιχειρήσεις μας που δεν εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των 40 εκ, Ευρώ.

Η Πρόεδρος

Αφροδίτη Βασταρούχα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΜΜΩΤΩΝ-ΚΟΥΡΕΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

19/2/21

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από τον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)

Ο επίλογος της αστυφιλίας (της Παρθένας Τσοκτουρίδου)


Ολοένα και περισσότερο παρατηρούμε την μετακίνηση των…

Νίκος Κατακαλίδης - Προπονητής Εορδαϊκού: «Το θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο, είναι ένας σημαντικός τίτλος για εμάς» (video)
«Εργατικά ατυχήματα(;) και δυστυχήματα(;)»